Araba piyasasında yaşanan fiyat düşüşlerinin ardından piyasalarda hareketli günler de devam ediyor. Bu kez de ticari otomobil almak isteyenler için yeni bir sürpriz geldi. Berlingo, bu modeli ile Doblo ve Kango’yu resmen geride bırakacak.
2024 yılına sayılı günler kalırken otomotiv sektöründe de hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Yeni yıla özel birçok araba farklı kampanyalar yaparak müşterilerinin karşısına çıkarken Citroen’in yeni arabası e-Berlingo’da resmen ticari araç arayanların hayali gibi piyasalara geliyor. Araba 320 kilometre menzile ve LFP bataryaya sahip. Peki aracın diğer özellikleri neler?

Diyarbakır’da üç gün sürecek : 17 ilden 771 kişi katıldı Diyarbakır’da üç gün sürecek : 17 ilden 771 kişi katıldı


 

ARABA PİYASASINDA SÜRPRİZ İSİM
Hafif ticari araç segmentinde piyasalara gelecek olan arabanın yeni ve elektrikli modeli tanıtıldı. Dolubatarya sayfasının yayınladığı verilere göre Vitesco üretimi 100 Kw motor ile gelen arabanın en büyük değişimi ise batarya tarafından yapılmış. Yeni modeliyle tam şarjla 320 kilometre yol kateden arabanın fiyatları da merak uyandırdı.
Arabanın fiyatları henüz belli olmazken 2024 model Citroen e-Berlingo, e-C3’ten sonra Fransız üreticinin de ikinci LFP bataryalı aracı oldu. Bu verilerin yanı sıra hem kullanım ömrü için hem de NMC bataryadan daha uygun fiyatlı olması sebebiyle aracın fiyatının 35 bin Euro bandından olacağı tahmin edilmekte.

Editör: Mücadele Gazetesi