Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin on dördüncü durağı, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Diyarbakır oldu. Diyarbakır Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gününde konser veren sevilen sanatçı Merve Özbey Diyarbakırlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Diyarbakırlı Abdusselam harçlıklarını Filistinli akranlarına gönderdi Diyarbakırlı Abdusselam harçlıklarını Filistinli akranlarına gönderdi

Merve Özbey, Diyarbakır Kültür Yolu Festivali kapsamında Nevruz Parkı’na kurulan sahnede on binlerce hayranıyla buluştu. Alanı dolduran kalabalık, Özbey’in şarkılarına gece boyunca eşlik etti. Özbey sevilen şarkılarının yanı sıra söylediği arabesk şarkılar ve türkülerle de Diyarbakırlıları coşturdu. 

Ünlü sanatçı sahnede, 2018 yılında 21 yaşındayken trajik bir şekilde hayatını kaybeden sanatçı Onur Can Özcan’ı da andı. Özbey, “Yaramızda Kalsın” şarkısında, Özcan’ın görüntülerinin yansıtıldığı dev ekrandan gelen sesiyle düet yaptı. 

Kaynak: Haber Merkezi