Süper Lig ekibi Antalyaspor, geçtiğimiz sezonu Kastamonuspor’da tamamlayan Diyarbakırlı kaleci Abdullah Yiğiter’le anlaşmaya vardı. Yiğiter aynı zamanda önceki yıllar Amedspor kalesini de korumuştu.

Türkiye halter şampiyonu Harun Algül’ün gözü Avrupa’da! Türkiye halter şampiyonu Harun Algül’ün gözü Avrupa’da!


DİYARBAKIRLI İSİM ANTALYASPOR’DA
Teknik Direktörlüğünü de Alex de Souza'nın yaptığı Antalyaspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Hoş Geldin Abdullah Yiğiter Antalyasporumuz, Abdullah Yiğiter ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz.”

ABDULLAH YİĞİTER: MİLLİ TAKIM HAYALİM VE İSTEĞİM VAR 
Kendisini 3 yıl için kırmızı beyazlı renklerimize bağlayan Abdullah Yiğiter de Antalyaspor gibi köklü bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirtti. Yiğiter, “Transferimin gerçekleşmesinde emeği olan herkese ve hocalarıma teşekkür ederim. Antalyaspor inşallah bu sezon ligi hak ettiği yerde bitirecektir” ifadelerini kullandı. Kaledeki rekabete hazır olduğunu belirten Yiğiter, “Takımda rekabet olması iyidir. Başarıya giden yolda önemlidir. Rekabeti severim. İnşallah hak eden istediğini alır. Milli takımla ilgili olarak benim de bir hayalim ve isteğim var. Bu yolda çok çalışıp o formayı giymek isterim” dedi.

ABDULLAH YİĞİTER KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?
Abdullah Yiğiter, 20 Şubat 2000 tarihinde Diyarbakır’da doğdu. Kaleci Abdullah, futbola 12 yaşında DSİ Spor'da başladı. 2 yıl boyunca DSİ forması giyen Abdullah, 2014 yılında Amedspor'un altyapısına katıldı. 1 yıl altyapıda görev alan genç kaleci, 2015 yılında Amedspor ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. Kısa sürede performansıyla dikkat çeken Abdullah, 2016 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Gelecek vaad eden genç oyuncu, altyaş gruplarında Fenerbahçe formasını 56 maçta giydi. Abdullah 1 kez de U19 milli oldu.

Kaynak: Haber Merkezi