Bir döneme damga vuran ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği ve hikayesini yazdığı Hayat Devam Ediyor dizisinin çocuk gelini Hayat'ı Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenerek Amerika’ya yerleşmişti. Ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kimliğinin çalındığını ve Amerika'da rehin tutulduğunu açıkladı.

Diyarbakır’da serin havalar dört gözle bekleniyor! Diyarbakır’da serin havalar dört gözle bekleniyor!

TÜRKİYE'YE GİRİŞİM ENGELLENİYOR”
Kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenerek Amerika’ya yerleşen Meltem Miraloğlu, bu kez rehin tutulduğu iddiasıyla gündeme geldi. Miraloğlu kimlik ve belgelerinin çalındığını, Amerika’da rehin tutulduğunu söyledi. Sosyal medya hesaplarından çektiği bir video paylaşan Miraloğlu, görüntülerde kimliklerinin çalındığını ve Amerika'da rehin tutulduğunu şu sözlerle açıkladı:

"Ben Meltem Miraloğlu. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Diyarbakır'da doğdum. Çocukluğumdan beri ayrılmaz bir bütün olan tiyatro, sinema, dizi üçgenine emek vermekteyim. Başrolünü oynadığım dizi sinema karakteriyle 13 ülkede her hafta milyonlar tarafından sürekli izlenme rekorları kırarak sanat dünyasında kendime yer buldum. Ben bu konuşmayı basına röportajdan ziyade tüm televizyonlara suç duyurusunda bulunduğum için yaptığımı belirtmek isterim. Amacım tüm bu videolarımın İngilizce altyazı yapılarak bir bütün halinde Immigration Federal Supreme Court İnsan Hakları hakimine ulaştırılmasıdır. Tarafıma avukat sağlanması ve haklarımı savunmak istiyorum. Kimliklerim çalınarak rehin tutulduğum Amerika'da Türkiye'ye girişim engelleniyor. Amerikan vatandaşlığımı alıp özgürlüğüme kavuşmak istiyorum." 

MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?
Meltem Miraloğlu, 13 Ocak 1987 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Miraloğlu, 2 yaşındayken geçim sıkıntısı nedeniyle ailesiyle beraber İstanbul'a yerleşti. Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgili olduğunu söyleyen Meltem Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 'Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi' reklam filminde rol alarak ilk ekran deneyimini yaşadı. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizisinde canlandırdığı 'çocuk gelin' rolü, büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: magazinburada