3 kadının hayatına son veren bakın kim çıktı! Türkiye'yi kahretti 3 kadının hayatına son veren bakın kim çıktı! Türkiye'yi kahretti

Türkiye’yi ayağa kaldıran “Yenidoğan Çetesi” hakkında gelişmeler devam ediyor. Pek çok sosyal medya kullanıcısının konuyla ilgili yaptığı paylaşımlar dikkat çekerken, Diyarbakırlı yönetmen Mahsun Kırmızıgül de yaşananlarla ilgili dikkat çekici ifadelerde bulundu.

“SAHTE RAPORLARLA İNSANLARI SAĞLIĞINDAN EDİYORLAR MI?” 

Kırmızıgül resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Yenidoğan bebekleri katleden hastaneler, kim bilir daha ne kadar karanlık işin içindeler? Belki de sağlıklı insanları, hiç ihtiyaçları olmayan ameliyatlara sokup, masum bedenleri üzerinde kanlı kazançlar sağlıyorlar. Organ mafyasının kapılarını açarak, her yıl kaybolan binlerce çocuğun organlarını dünyaya mı pazarlıyorlar? Ya yoğun bakımlarda yatmak zorunda kalan hastalar? Belki de onlara gerekli tedaviyi vermek yerine, sırf parça parça satabilmek için ölüme terk ediyorlar. Bu hastanelerin arkasında dönen korkunç entrikalardan kaçımız haberdarız? Bu insanlık dışı yaratıklar, kazanç uğruna her türlü kötülüğü yapmaktan çekinir mi dersiniz? İlaç firmalarıyla iş birliği yapıp, olmayan hastalıkları teşhis ederek hastaları ömür boyu bağımlı hale getiriyorlar mı? Sahte raporlarla insanları sağlığından ediyorlar mı? İçimde yükselen öfke tek bir cümlede toplanıyor: Bu canileri koruyanların Allah belasını versin! Artık bu karanlık düzenin üstü örtmeyin! İnsan hayatını hiçe sayan bu canavarları korumayın, adalet yerini bulsun! Her birinin maskesi düşmeli, gerçekler gün yüzüne çıkmalı!” ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi