Geçtiğimiz haftalarda yönetim kurulunda değişim yaşanan Diyarbakır’ın efsanesinde kulübün borçları belli olmuş, yeni yönetim hedeflerini duyurmuştu. Şimdi ise kulüpten açıklama geldi.

“VAKİT VEFA, FEDA, GEREKİRSE CEFA VAKTİDİR!”

Kulübün açıklaması şu şekilde:

“Diyarbakırspor, bu şehrin ve milyonlarca insanın en büyük sevdasıdır. Ancak yıllardır kişisel çıkarlar nedeniyle kulübümüz büyük acılar çekti. Yanlış kararlar ve menfaatler, kulübümüzü günbegün zayıflatarak bu noktaya getirdi, umutlarımız hiçe sayıldı. Fakat o günler artık geride kaldı! Bugün, omuz omuza vererek bayrağı düştüğü yerden kaldırıyor ve Diyarbakırspor'u hak ettiği yere taşımak için kararlılıkla yola çıkıyoruz.

BU KULÜP KİMSENİN MALI DEĞİL

Bu kulüp kimsenin malı değil, bu şehrin takımıdır! Sevgiye ihanet edenlerin artık kulübün geleceğinde yeri yoktur. Gizli kapaklı işler ve çıkar hesaplarının dönemi sona ermiştir. Diyarbakırspor, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla yeniden ayağa kalkacak ve sadece başarıya odaklanacaktır.

Söz veriyoruz: Diyarbakırspor, şanlı mazisine yakışır şekilde yeniden hak ettiği yerde olacak! Attığımız her adım sağlam olacak. Hiçbir çıkar ya da gizli anlaşma, kulübün geleceğini karartamayacak. Hep birlikte, Diyarbakırspor'u hak ettiği şampiyonluklara ulaştıracağız. Fedakârlık gerekiyorsa yapacağız, cefaya katlanacağız.

GÜZEL GÜNLERE YENİDEN KAVUŞACAĞIZ

Diyarbakırspor’un yeni başkanı Bedirhan Akyol kimdir? Diyarbakırspor’un yeni başkanı Bedirhan Akyol kimdir?

Yeni kulüp başkanımız Bedirhan Akyol'un liderliğinde, inanç ve kararlılıkla attığımız her adımda kulübümüzü sağlam temellere oturtacak; Diyarbakırspor'u eski ihtişamına ve şanlı mazisine yaraşır bir kulüp haline getirerek, özlediğimiz o güzel günlere yeniden kavuşacağız!”

Kaynak: Haber Merkezi