Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Grup'ta zirve yarışını sürdüren 57 yıllık efsane kulüp Diyarbakırspor, yarın (Pazar ) deplasmanda 12 Bingölspor'la çok önemli bir maça çıkacak.
BİNGÖL’ÜN 37 PUANI VAR!
Bingöl Şehir Stadyumu'nda saat 13.00'da başlayacak kritik maç öncesinde lider 12 Bingölspor'un 37 ve takipçisi Diyarbakırspor'un da 35 puanı var. Bu maçı kazanan takım şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde edecek.
AYTEKİN YILDIRIM YÖNETİMİNDE BAŞARILI İLERLİYOR
Başarılı bir sezon geçiren Diyarbakırspor'u başarılı teknik adam Aytekin Yıldırım çalıştırıyor. Doğu ve Güneydoğu'da Süper Lig'e yükselen ilk takım (1975-76) olan ve tarihinde tam 5 kez yükseldiği bu ligde 15 sezon mücadele eden Diyarbakırspor, yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle 2012- 2013 sezonunda ilk kez profesyonel liglere veda etmişti.
Tarihi büyük başarılarla dolu olan efsane kulüp, 13 yıllık profesyonel lig özlemine son vererek eski günlerine dönmek istiyor.