Diyarbakır’dan sonra durakları Mardin oldu: Zorlu mesai devam ediyor Diyarbakır’dan sonra durakları Mardin oldu: Zorlu mesai devam ediyor

FETÖ terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen’in ölümünün ardından milyonlarca insan hakkını helal etmediği gibi bu haberi sevinçle karşılarken Bursa’da ise bir internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni olan Aysın Komitgan, öyle bir cümle sarf etti ki gözaltına alındı.

“DÜN VEFAT ETMİŞ”

T24’ün haberine göre, Komitgan, “Birkaç kez gündeme gelen, gerçek olmadığını öğrendiğimiz Fethullah Gülen’in ölüm haberi geldi. Kendisi dün vefat etmiş. Örgütüne yakın kaynaklardan ve yeğeninden ölüm haberi teyit edildi. Ne diyelim, mekânı cennet olsun” dedi suç ve suçluyu övmek, terör propagandası yapmak iddiasıyla Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Aysın Komitgan’ı ifadesine başvurmak üzere emniyete çağırdı ve Komitgan burada gözaltına alındı.

CANLI YAYIN HATASI DEDİ!

Gazeteci Aysın Komitgan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sözleri “gayri ihtiyari” söylediğini vurgulayarak kamuoyundan özür diledi. Canlı yayın hatası dedi.

Kaynak: Haber Merkezi