Amedspor Diyarbakır Stadyumu için mahkemeye gidiyor! Amedspor Diyarbakır Stadyumu için mahkemeye gidiyor!

TFF 1. Lig’de ilk hafta Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kalan Amedspor, bu hafta ise ligin güçlü isimlerinden İstanbulspor ile Diyarbakır Stadyumu’da karşılaşacak. Karşılaşma öncesi güçlü bir yıldızı kadrosuna katmayı düşünen Amedspor yönetimi, tabiri caizse yeni çilek transferini duyurmayı planlıyor.

Amedspor’un Yeni Kaptanı Belli Oldu İşte O Isim

AMEDSPOR, BADOU NDIAYE İLE YÜZDE 83 ANLAŞTI
Amedspor’un, Badou N’diaye ile görüşmesine oran biçen Transfermarkt, transferin yüzde 83’ünün tamamlandığını aktarıyor. Transfer çalışmalarına devam eden Diyarbakır ekibi Amedspor, daha önceden Galatasaray ve Trabzonspor'da şampiyonluk yaşayan Badou Ndiaye’yi gözüne dikti. Transferin ise en kısa zamanda resmiyete kavuşması bekleniyor.

Amedspor’da Badou Ndiaye

BADOU N’DİAYE KİMDİR?
Badou N’diaye, 1990 tarihinde doğdu. Badou Ndiaye, Osmanlıspor'daki performansıyla 2017 yılında Galatasaray 'a transfer oldu. Sarı kırmızılı ekipte yarım sezon oynayan Ndiaye, daha sonra rekor bonservis bedeliyle Stoke City kadrosuna dahil oldu. N’diaye, 2018-19 sezonunda yeniden Galatasaray'da oynadı. Senegalli yıldız futbolcu, ilerleyen yıllarda Trabzonspor, Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor formaları da terletti.

Muhabir: Devrim AKTÜRK