• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Ameliyat Haberleri

ameliyat haberleri ve güncel ameliyat gelişmeleri, ameliyat ile ilgili tüm video, ameliyat fotoğrafları ve ameliyat haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Kayseri'de 15 yaşındaki erkek çocuğunun midesinden, 2 saat süren operasyonla 4 metal tatlı kaşığı ve 1 çivi çıkarıldı.

İzmir’de yaşayan Kadir Özdemir, omurilik tümörü tedavisini Diyarbakır’da başarılı bir şekilde ameliyatı gerçekleştirildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da 66 yaşındaki Bedirhan Erkol, iki organında tespit edilen kanserli tümörden 6 saatlik operasyonla kurtuldu.

DİYARBAKIR

SES Diyarbakır Şubesi, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi’ndeki ameliyat odalarına ilişkin açıklama yaptı, yetkilileri göreve çağırdı.

YAŞAM

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kalp kapakçığı ameliyatı oldu. Tatlıses'in kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulacağı belirtildi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde bölgede sık rastlanan dudak-damak yarığı vakası ameliyatı başarı ile gerçekleşti.

GÜNCEL

Bitlis’te Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Mediha Kübra Ceylan tarafından bölgede ilk olan kapalı yöntemle tüp açma operasyonu gerçekleştirildi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde, radyoaktif radyasyon yayan partikül enjeksiyonu ile karaciğerdeki tümörleri besleyen damarların kapatılarak, kitlenin küçültülmesi yöntemi uygulanmaya başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil bölge illere de hizmet veren Gazi Yaşargil Hastanesinde bir yılda binlerce kişi ameliyat oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Silvan’da 15 yıl aradan sonra katarakt göz ameliyatı yapılmaya başlandı. İşte haberin detayları…

Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde çene ve yüz kırıkları tedavisinde Endoskopik yaklaşımla travma cerrahisi Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ilk defa başarılı...

GÜNCEL

Siirt'in Eruh ilçesinde 55 yıl sonra ilk defa bir ameliyat yapıldı. Sağlık sisteminin yenilendiğini ve daha da modern hale geleceğini...