• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

CumhurBaşkanı Haberleri

CumhurBaşkanı haberleri ve güncel CumhurBaşkanı gelişmeleri, CumhurBaşkanı ile ilgili tüm video, CumhurBaşkanı fotoğrafları ve CumhurBaşkanı haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


POLİTİKA

İran'da cumhurbaşkanı seçimi, adaylardan hiçbirinin ilk turda kazanmak için gerekli olan yüzde 50 oy oranına ulaşamaması nedeniyle ikinci tura kaldı.

Diyarbakır yolcu otobüsü, Mersin'de kaza yaptı, birçok kişi hayatını kaybederken 30 kişi de yaralanmıştı, Cumhurbaşkanı Erdoğan taziye mesajı yayımladı.

GÜNCEL

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İbrahim Reisi öldü mü? İşte İbrahim Reisi hakkında detaylar…

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 yıl aranın ardından Irak'ın başkenti Bağdat'ta, Irak Başbakanı ile beraber ortak basın toplantısı düzenledi.

POLİTİKA

Kuzey Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani, Erdoğan’ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

DİYARBAKIR

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine doğru adım adım giderken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da il il gezerek seçim çalışmasını yapıyor.

GÜNCEL

Diyarbakırlıları da ilgilendiren ve merak ettiren tatil belli oldu. Peki Diyarbakır'da dahil olmak üzere Ramazan bayramı tatili kaç gün oldu?

DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil 11 ilde ortak bir şekilde konut kuraları çekildi. Konut kuralarında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan kaç anahtar teslim edildiğini...

GÜNCEL

Diyarbakır'da emeklilerin merak ettiği bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ekonomik noktada Türkiye’nin dezenflasyon sürecine dair tarih verdi, süreç hızlanacaktır dedi.