• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Devlet Bahçeli Haberleri

Devlet Bahçeli haberleri ve güncel Devlet Bahçeli gelişmeleri, Devlet Bahçeli ile ilgili tüm video, Devlet Bahçeli fotoğrafları ve Devlet Bahçeli haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Dün Meclis’teki gerçekleştirilen Can Atalay oturumunda yumruklu ve tekmeli kavgaya ilişkin MHP lideri Devlet Bahçeli'den yorum geldi.

POLİTİKA

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Bahçeli basın toplantısında, CHP ve DEM Parti'ye yönelik açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

Diyarbakır Barosu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt ver: “Dilimiz de duruşumuz da hedefimiz de hukuku ve barışı amaçlar”

POLİTİKA

Diyarbakır Barosu'nu provokasyon yapmakla suçlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Oyunlarını bozmak hepimize düşen milli bir ödevdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 14.45'te başlayan görüşme 1 saat...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede asgari ücrete zam talebi, dış politika...

POLİTİKA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Türkiye’nin bir Kürt sorunu yoktur” dedi.

POLİTİKA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yüzündeki morluklar dikkati çekerken; evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların bu nedenle oluştuğu öğrenildi.

POLİTİKA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda, bin 295 delegenin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

DEM Parti eş başkanlarının TBMM'deki bütçe görüşmelerinde Kürtçe konuşmasını eleştiren MHP lideri Bahçeli, tepkisini bir kez daha dile getirdi. Bahçeli,...