• 18-10-2024
  • USD 34,20
  • EUR 37,06
  • STERLIN 44,69
  • ALTIN 2.977,87
  • BİST100 9.002
  • BTC 67.000

Eğil Belediyesi Haberleri

Eğil Belediyesi haberleri ve güncel Eğil Belediyesi gelişmeleri, Eğil Belediyesi ile ilgili tüm video, Eğil Belediyesi fotoğrafları ve Eğil Belediyesi haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Eğil Belediyesi, taziye evlerine başlattığı yardım kampanyasını sürdürüyor. Kampanya kapsamında belediye, birçok mahalleye masa ve sandalye dağıtımı gerçekleştirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Eğil Belediyesi, ilçedeki problemlerin daha hızlı çözülmesi ve bildirilmesi amacıyla oluşturduğu resmi Whatsapp kanal hattını devreye soktuğunu açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Eğil Kaymakamlığı ve Eğil Belediyesi, 8 ve 12’nci sınıfta eğitim alan öğrencilere 1000 liralık eğitim yardımı yapıyor.

DİYARBAKIR

Eğil Belediyesi, Diyarbakır’ın Terkan bölgesi olarak bilinen mahallelerin grup yollarında çalışma başlattığını açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Eğil Belediyesi, taziye evlerine yardım kampanyası başlattığını açıkladı. Kampanya kapsamında ilçede bulunan cami ve taziye evlerine sedir, masa ve...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Eğil Belediyesi, ilçede görüntü kirliliği oluşturan anlamsız duvar yazıları ve çizimlerini temizliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Eğil Belediyesi, bir ilan yayımlayarak, vasıflı ve vasıfsız olma üzerek personel alınacağını duyurdu. İşte personel alımının detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure dağıttı.

POLİTİKA

DEM Partili Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Türkçe, Kürtçe ve Zazaca paylaşımlarını AK Partili Eğil Belediyesi de yapmaya başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Eğil ilçe Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla yarışma düzenlediğini duyurdu. Yarışmada kazananlara tablet ve akıllı saat verilecek.