• USD 34,02
  • EUR 38,09
  • ALTIN 2.827,92
  • BİST100 9.952
  • BTC 62.500

Enes Güran Haberleri

Enes Güran haberleri ve güncel Enes Güran gelişmeleri, Enes Güran ile ilgili tüm video, Enes Güran fotoğrafları ve Enes Güran haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, Malatya’da çalışan ağabey Enes Güran’ın “cinayet için mi çağrıldı?” sorusu da yanıt bekleyen...

Narin’in katilinin kim olduğu ve neden öldürüldüğü sorusu yanıtını bulamazken, abi Enes’in asli fail olduğu üzerinde duruluyor.

Diyarbakır Tavşantepe köyünde öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili soruşturma sürdürülürken, verilen çelişkili ifadeler neticesinde ibre ağabey Enes Güran'a...

Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti soruşturmasında anne Yüksel Güran ve abi Enes Güran'ın da aralarında bulunan 8 kişi tutuklandı.

Hakkında “Kasten öldürmeye iştirak” suçlamasıyla tutuklama talebi verilen Narin’in abisi Enes Güran’ın ifadesi ortaya çıktı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde günlerdir kaybolan sekiz yaşındaki Narin’in abisi Enes Güran serbest bırakıldı.

Diyarbakır Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin’in abisi Enes Güran'ı kolundaki ısırık izinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemedi.

Diyarbakır’da dokuz gündür kayıp olan Narin olayına ilişkin abisi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izlerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Diyarbakır’da kaybolan kız çocuğu Narin’e ilişkin kollarında ısırık izleri olduğu belirlenen abisi Enes Güran gözaltına alındı.

21 Ağustos 2024 tarihinden bu yana Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve arama çalışmaları devam eden Narin Güran’ın abisi Enes Güran...