• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Maraş’ın Pazarcık ilçesinde arka arkaya üç deprem yaşandı, AFAD yaşanan depremleri duyurdu. İşte detayları...

GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Hatay’da yıkılan binanın enkazından kurtarılan ressam Edanur Sarar (25), kayaları renklendiriyor.

YAŞAM

Kahramanmaraş’taki depremde ayaklarını kaybeden kadın, eşinin sevgisiyle hayata sımsıkı tutunuyor. Eşlerin aşkı ise duygulandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla AK Parti'nin Şanlıurfa, Mardin, Rize ve Kahramanmaraş il başkanlıklarına yeni isimler atandı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden Diyarbakır’a gezmeye gelen Lütfiye Çanacık, izlenimlerini paylaştı, “Diyarbakır hat tablo gibisin” dedi.

YAŞAM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda hayırseverler tarafından getirilen kurban paylarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı

SPOR

Kürt ağır siklet sporcusu Agit Kabayel, tarihin en eski boks otoritesi olarak kabul edilen The Ring Dergisi’nde dünyanın en iyi...

Diyarbakır Kulp’ta köpek saldırısında 45 hayvanı can veren Zekeriya Erdemci’ye Maraş’taki bir hayırseverden destek geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Maraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Geleria Sitesi’nde karar çıktı.

SON DAKİKA

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde sabah saatlerinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası enkazlardan çıkarılan kedilere, ‘enkaz’ ismini veren depremzede vatandaş kedilere gözü gibi bakıyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesindeki Menzelet Barajı altında kalan eski yerleşim yeri, suyun çekilmesiyle ortaya çıktı. 40 yıl önce yapılan baraj sonrası...