• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Sıcak hava Haberleri

Sıcak hava haberleri ve güncel Sıcak hava gelişmeleri, Sıcak hava ile ilgili tüm video, Sıcak hava fotoğrafları ve Sıcak hava haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, yurt genelinde yaşanacak olan hava sıcaklıklarıyla ilgili açıklama yaptı, doğal afettir dedi.

DİYARBAKIR

Afrika'dan gelen sıcak hava dalgası yurt genelinde kendini hissettirmeye başlarken Diyarbakır'da nasibini aldı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava durumu tahminlerini yayınlarken uzmanlardan da açıklamalar geliyor, Diyarbakır'da sıcaklıklar artmaya devam ediyor.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava durumu raporlarını yayınlamaya devam ederken sıcaklarda katlanarak artmaya devam ediyor, iki sıcak hava dalgası mı geliyor?

YAŞAM

Yaz dönemi çok hızlı bir sıcak hava dalgasıyla başlarken komşu iller Adıyaman ve Urfa'da gece saatleri bile aşırı sıcaklar kendini...

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava durumu tahminlerini duyururken, uzman hesaplardan da uyarılar gelmeye devam ediyor.

DİYARBAKIR

Meteoroloji uyarılarını yapmaya devam ederken uzman isim Diyarbakır’ı rahatlatacak haberi verdi, yurt geneli için açıklamalar yaptı.

DİYARBAKIR

Yaz aylarına çok sıcak hava dalgasıyla başlayan Diyarbakır, 39 dereceleri görürken Adana 42 derecelere kadar çıktı.

GÜNCEL

Meteoroloji sıcak hava dalgasını duyururken Adana ve Diyarbakır sıcaklıklarda neredeyse yarışır hale geldi.

DİYARBAKIR

Haziran ayının gelmesi ile beraber Türkiye’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkmaya başladı.

YAŞAM

Meteoroloji sıcak hava dalgasını duyururken hafta sonu Diyarbakır 30 dereceleri geçti, Adana'da ise termometreler 40 dereceyi aştı. İşte detaylar...

YAŞAM

Sıcak hava dalgası kendini hissettirmeye başladı, meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yaptığı açıklamasında hava durumuna dair açıklamalar yaptı.

YAŞAM

Meteoroloji uzmanları uyarılarını yapmaya devam ederken Diyarbakır'da da havalar ısınmaya başlıyor. İşte detaylar...

Diyarbakır Batman Mardin Urfa dahil 70 ilde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkmaya başlarken uyarılar da gelmeye devam ediyor.

YAŞAM

200 binin üzerinde Diyarbakırlının da yaşadığı İstanbul için, meteoroloji hava durumu uyarılarını yaparken kaynaklardan da uyarılar gelmeye devam ediyor.

YAŞAM

Meteoroloji hava durumu beklentilerini yayınlarken bir uyarı da meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den geldi.

Meteoroloji kaynakları hafta sonu için uyarılarını yaparken Diyarbakır Batman Urfa’da da sıcaklar artacak.

YAŞAM

Diyarbakır hafta sonu gelecek olan sıcak hava dalgasına hazırlanırken Denizli'de de şiddetli dolu yağışı adeta kar yağışını hatırlattı.

Meteoroloji hava durumuna dair tahminlerini yayınlamaya devam ederken meteorolojik kaynaklarda uyarılar yapıyor, Diyarbakır hafta sonuna hazır olsun.

YAŞAM

Sıcak havaların yoğun olduğu ve nemin de düşük olduğu yerlerde daha fazla görülen keneler Diyarbakır ve çevre illerde de görülüyor.