• 06-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,64
  • STERLIN 45,08
  • ALTIN 2.920,13
  • BİST100 9.109
  • BTC 62.000

Yaz Haberleri

yaz haberleri ve güncel yaz gelişmeleri, yaz ile ilgili tüm video, yaz fotoğrafları ve yaz haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Yaz aylarının aşırı sıcak dönemlerine girerken Diyarbakır’da Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alıyor, bol bol su tüketiliyordu.

YAŞAM

Yaz aylarında sıcaklık değerlerindeki yükseliş, klima kullanımını da arttırırken beraberinde ciddi sağlık sorunlarına da neden olabiliyor.

GÜNCEL

Diyarbakır’da aşırı sıcaklarda binlerce vatandaş klima kullanarak yaz sıcaklarını geçirmeye çalışırken uzmanından uyarılar geldi.

YAŞAM

Diyarbakır Gazi Yaşargil Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Fetullah Kayan, yaz aylarında kalp yetmezliği hastaların kullandıkları ilaçların dozuna dikkat etmesi için...

YAŞAM

Yaz aylarında Diyarbakır ve çevresinde sıcaklar yüksek seviyelerde seyrederken Tunceli’yi de sağanak ve dolu yağışları etkiledi.

YAŞAM

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde aşırı sıcakların ardından kar sularından beslenen çayda çocuklar keyif sürüyor.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da yaz dönemi gelirken şehre turist akını da başladı. Peki merak edilenler arasında yer alan günlük kiralık daire fiyatları ne...

DİYARBAKIR

Yaz döneminin gelmesi ile beraber aşırı sıcaklar da kendisini hissettirmeye başladı, Diyarbakır’da da sivrisinekler ortaya çıkmaya başladı.

DİYARBAKIR

Yaz dönemine girilirken hava sıcaklıkları da Diyarbakır'da yüksek seyrediyor. Meteoroloji uzmanının açıklamaları da akıllara yaz mı kış mı sorusunu getiriyor.

GÜNCEL

Düğün sezonunun açılması ile beraber Ankara’da gelinlik denemek bile artık ücretli oldu. Diyarbakır’da da yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

YAŞAM

Sıcaklıklar yaz ayına çok yüksek seviyelerden başlarken rekor üstüne rekorda kırılmaya devam ediyor. Bu kez uyarıların adresi Adana oldu.

GÜNCEL

Meteoroloji sıcak hava dalgasını duyururken Adana ve Diyarbakır sıcaklıklarda neredeyse yarışır hale geldi.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın kasıp kavuran sıcaklıkları yarım asır kadar öncesinde de aynı şekilde devam ederken birçok canı da almış.

YAŞAM

Adana'da kavurucu yaz sıcaklarının başlaması ile beraber çocuklar da yasak olmasına rağmen sulama kanallarında serinlemeye başladılar.

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır’da yaz dönemine doğru gidilirken haşereler de ortaya çıkmaya başlıyor, ekiplerde gerekli tedbirleri alıyor.

YAŞAM

Diyarbakır’da uzmanlar, yaz ayalarının gelmesiyle gözlük tercihi ve kullanımına dikkat çekerek uyardı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır her gelenin oldukça beğendiği bir kent olurken bir mesele var ki 50 yıldır gelenler bir türlü alışamıyor!

EKONOMİ

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte araç sahipleri yaz lastiklerine geçiş yapmaya başlarken, bu yıl yaz lastikleri rekor fiyata yükseldi. İşte yaz...