Amedspor yeni transferini duyurdu. Geçtiğimiz sezon Eyüpspor’da şampiyonluk yaşayan Murat Uçar kimdir? Kaç yaşındadır? İşte Amedspor’un yeni transferi…

AMEDSPOR MURAT UÇAR’I DUYURDU

Amedspor’dan yapılan açıklamada, “AMEDSPOR’A HOŞGELDİN MURAT UÇAR! Son olarak Eyüpspor forması giyen 32 yaşındaki sağ bek oyuncusu Murat Uçar’ı renklerimize bağladık. Bu sezondan itibaren TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan kulübümüzün formasını terletecek ve Amedspor için mücadele edecek olan Murat Uçar’a “hoş geldin” diyoruz. Camiamıza hayırlı olsun!” ifadeleri kullanıldı.

Muratuçar

MURAT UÇAR KİMDİR?

1991 yılında Muş’ta dünyaya gelen sağ bek ve sağ kanat mevkiinde oynamakta olan Murat Uçar, profesyonel kariyerine 2009/10 senesinde Beylerbeyi kulübünde başladı. Üç sezon formasını terlettiği kulüpten Sivas 4 Eylül Belediyespor’a transfer olan futbolcu sonraki sezon Aydınspor 1923 kulubüne gitti.

2015/16 sezonunda ise Süper Lig kulübü olan Eskişehirspor’a transfer olan futbolcu burada iki sezon oynadıktan sonra Altınordu kulübüne gitti. TFF 1. Lig’de ilk kez forma terleten futbolcu iki yıllık performans sonrası yine aynı ligde olan Erzurumspor’a transfer oldu.

İki yıl oynadığı Erzurum kulübünden MKE Ankaragücü’ne transfer olan futbolcu burada bir sezon forma terletti. Çıktığı 37 maçta kaydettiği dört golle kulübün şampiyonluğunda önemli bir yer aldı.

2022/23 sezonunda Eyüpspor’a giden futbolcu iki sezondur burada forma terletiyordu.

İlk sezonunda 31 maça çıkan Uçar şampiyonluk sezonunda ise 33 maça çıkmayı başardı. Herhangi bir gol kaydedemeyen futbolcu buna rağmen sezonun neredeyse tüm maçlarında yer alarak başarılı bir performans ortaya koydu.

Amedspor Athletic Bilbao’nun dev projesini yapmak istiyor! Amedspor Athletic Bilbao’nun dev projesini yapmak istiyor!

Futbolcu şimdi ise 1. Lig’e tarihinde ilk kez çıkmış olan Amedspor’la anlaşmaya vardı. Kulüp transferi duyurdu.

Muhabir: Onurcan GÜLER