Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesi İnönü Caddesi Nebi Cami yakınında bulunan bir elektrik panosunun günlerdir açık bırakılması vatandaşları tedirgin vatandaşları tedirgin etmiş, mahalleli ise Mücadele Gazetesi aracılığıyla DEDAŞ'a (Dicle Elektrik) çağrıda bulunmuştu.

ARAZA GİDERİLDİ
Mahalleli, Mücadele aracılığıyla yetkililere seslenmiş ve çocuklarının can güvenliği için arızanın giderilmesini talep etmişti. Haber sonrası resmi bahse konu olan elektrik panosuna kilit vurulduğu görüldü.

Diyarbakır’da yasak bitti! İşte tezgahların kralı Diyarbakır’da yasak bitti! İşte tezgahların kralı

Panoyu Gören Dedaş’a Çağrı Yaptı!

NE OLMUŞTU?
Diyarbakır'ın en turistik ve yoğun ulaşımın olduğu merkez Sur ilçesi İnönü Caddesi Nebi Cami yakınında bulunan bir elektrik panosunun günlerdir açık bırakılması vatandaşları tedirgin etmişti. Sorununun çözüme kavuşturulmasını beklediklerini aktaran bir vatandaş ise, "Burası çocukların geçtiği alan ve aynı zamanda turistlerin de uğrak mekanı durumunda. Burada oluşacak herhangi bir olumsuz durum hem bulunduğumuz alanı, hem de çalıştığımız kurumları risk altında bırakabilir. Yetkililerden talebimiz, bir an evvel panonun kapatılıp güvenli bir duruma bırakılmasıdır.” demişti.

Muhabir: Devrim AKTÜRK