Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni, jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'da depremzedeler eylem yaptı, yolu kapattı! Diyarbakır'da depremzedeler eylem yaptı, yolu kapattı!

Narin'i Arama Çalışmaları 18'Inci Gününde! Gölet Tekrar Arandı

DETAYLI OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI
Narin'in cansız bedenini bulan ekipler olay yerinde incelemelerini tamamladıktan sonra detaylı otopsi için cenazeyi Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna kaldırdı. Daha önce defalarca aramaların yapıldığı gölet kenarında çuval içinde ölü olarak bulunan Narin'in dün gece bölgeye atıldığı üzerinde duruluyor.

VALİ ZORLUOĞLU’NDAN AÇIKLAMA
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, ise yaptığı açıklamada şu ifadeler kullandı: "Kayıp Narin Güran'ın en son görüldüğünde üzerinde bulunan kıyafetleriyle birlikte Eğertutmaz dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette ölü olarak bulunmuştur. İlk bulgulara göre, öldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği, burada çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır."

Kaynak: İHA