Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı AK Parti Karabük Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi sonrası basın mensuplarına Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe kırsalında katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin son durum hakkında açıklama yaptı.

Bakan Tunç, Narin Güran cinayeti soruşturmasında çok ayrıntılı bir araştırma yapıldığını, HTS kayıtlarından daraltılmış baz çakışmalarına varıncaya kadar bakıldığını belirterek, "Adli tıp raporundan ifadesi alınan kişilerin ifadelerindeki ortaya koydukları hususlar ve kamera görüntülerine kadar delil toplama çalışması yapıldı." dedi.

Zeynep’i öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası! Zeynep’i öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası!

"İDDİANAME BU HAFTA MAHKEMEYE SUNULACAK"
8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma hakkında da konuşan Tunç, "Çok detaylı bir araştırma yapıldı. HTS kayıtlarıdan daraltılmış baz çakışmalarına varıncaya kadar, adli tıp raporundan ifadesi alınan kişilerin ifadelerindeki ortaya koydukları hususlar ve kamera görüntülerine kadar delil toplama çalışması yapıldı. Narin evladımızın hunharca katli hepimizi derinden sarsmıştır" dedi.

Tunç, şunları söyledi: "Cansız bedenine ulaşıldıktan sonra adli soruşturma detaylı bir şekilde yürütüldü. İddianame de tahminimize göre bu hafta içerisinde mahkemeye sunulacaktır. Narin'i katledenler, Narin'e kıyanlar yargı önünde hesap vereceklerdir."

Kaynak: Haber Merkezi