Astsubay izne çıktı! Evinde canına kıydı Astsubay izne çıktı! Evinde canına kıydı

Diyarbakır'da 19 gün boyunca kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nin kenarında bulundu. Aynı derede, 17 yıl önce kaybolan 9 yaşındaki Muhammed Çelikbilek'in de cesedi bulunduğu ortaya çıktı. Muhammed'in babası, oğlunun boğulduğu iddiasına şüpheyle yaklaştığını ve olayın tekrar araştırılmasını talep etti.

NOW Ana Haber, Narin’in bulunduğu derede 2007 yılında Diyarbakır merkezde kaybolan 9 yaşındaki Muhammed Çelikbilek’in de cansız bedeninin bulunduğunu ortaya çıkardı.

MUHAMMED'İN BABASI KONUŞTU
Çocuğun babası Abdülhakim Çelikbilek, NOW Haber’e konuştu ve evleri ile derenin bulunduğu yerin arasının 25 kilometre olduğunu, bu kadar mesafeyi 9 yaşındaki bir çocuğun gidemeyeceğini söyledi. Acılı baba, oğlunun boğulduğunu söylediklerini ancak Narin’in olayından sonra sürekli şüphe içinde olduğunu ifade etti.

NARİN GİBİ 19 GÜN SONRA CESEDİ BULUNDU
Diyarbakır’da kaybolan 9 yaşındaki Muhammed’in cansız bedeni, Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde Eğertutmaz derenin kenarında bulundu. Muhammed, 19 gün süren arama çalışmalarının ardından, 8 yaşındaki Narin gibi hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Ailesi, Muhammed’in evinin önünden kaybolduğunu belirtirken, merkeze uzak bir bölgeye gitmesinin mümkün olmadığını ifade etti.

SADECE "SUDA BOĞULMA" DENİLEREK DOSYA 1 AY İÇİNDE KAPATILDI
17 yıl önce kaybolan Muhammed Çelik’in cansız bedeni, bir çoban tarafından derenin kenarında ağaçlara takılmış halde bulunmuştu. Babası, oğlunun ölümünün ardından ne DNA testi talebine ne de verdiği dilekçelere yanıt alabildi. Sadece "suda boğulma" denilerek dosya 1 ay içinde kapatıldı. Acılı baba, oğlunun orada boğulmasının imkansız olduğunu belirtti. Narin’in cansız bedeninin bulunmasıyla şüpheleri yeniden alevlendi.

Kaynak: Haber Merkezi