Edirnekapı surlarında 19 yaşındaki Semih Çelik'in İkbal Uzuner isimli genç kızı vahşice öldürdükten sonra atlayarak intihar etmesi sonrası soruşturma devam ediyor. 

Diyarbakır’ın komşu ilçesinde pirinç hasadı: Eşeklerle taşıyorlar Diyarbakır’ın komşu ilçesinde pirinç hasadı: Eşeklerle taşıyorlar

Bir yandan 3 isimden de elde edilen dijital materyaller incelenirken, diğer yandan görgü tanıkları ve aile üyelerinden de tek tek ifade alınıyor. Sabah gazetesinin ulaştığı detaylara göre katil zanlısı Semih Çelik'in surların burçlarına parçalarını çıkardığı İkbal Uzuner'i surun hemen içerisinde gizli bir odada kestiği tespit edildi.

YAKLAŞIK 4 SAAT GEÇİRMİŞLER
Çelik'in Ayşenur Halil'in boğazını kestikten sonra surlara hareket ettiği ve İkbal Uzuner'le burada buluştuğu ortaya çıkmıştı. Edinilen bilgilere göre Çelik, surdaki bu gizli bölmede İkbal Uzuner'le birlikte yaklaşık 4 saat geçirdi.

Çelik, genç kızı sırtında getirdiği siyah çantanın içerisindeki bıçaklarla bu bölmede parçalara ayırdı. Güvenlik birimleri, surun iç kısmında yaşanan cinayetle ilgili çevreden herhangi bir ses duyulmamasını, bölmenin surun iç kısmında kalmasına ve kalın duvarlarının olmasından kaynaklanabileceği ihtimalini göz önünde bulunduruyor.

Kaynak: Haber Merkezi