1985 yılında çekimlerinin bir kısmının İstanbul bir kısmının ise Şanlıurfa’nın Sultantepe Köyü’nde(Haraptar)  gerçekleşen Züğürt Ağa filmi son günlerde merak konusu oldu. Züğürt Ağa filminde Şener Şen'e eşlik eden 'Kiraz' karakterine hayat veren Nilgün Nazlı, saflığı, güzelliği ve vicdanı izleyiciye o kadar güzel aktarmıştı ki "Ağam ben sana vurulmuşem" repliği ile hafızalara kazındı. İşte şimdilerde 55 yaşında olan Züğürt Ağa'nın Kiraz'ının son hali...

Başrolünü Şener Şen’in üstlendiği, Erdal Özyağcılar ve Füsun Demirel'in de yer aldığı, Nesli Çölgeçen'in yönetmenliğini yaptığı Züğürt Ağa filminde Kiraz karakterini canlandıran Nilgün Nazlı yıllar sonra gündem oldu. Şimdilerde 56 yaşında olan ünlü oyuncunun son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayranları, Nazlı'yı tanımakta zorlanırken, "Hala çok güzel" yorumlarında bulundu.

İşte Nilgün Nazlı'nın son hali

Adıyaman’da narkozsuz ameliyat yapıldı! Adıyaman’da narkozsuz ameliyat yapıldı!

Züğürt Ağa Kiraz Nilgün Nazlı

NİLGÜN NAZLI KİMDİR?
Nilgün Nazlı, 23 Haziran 1968'de İstanbul'da doğmuş Türk sinema ve dizi oyuncusu. Oyunculuk kariyerine henüz 16 yaşındayken, 1984 yapımı "Üç Güzel Güvercinim" filminde Belkıs karakteriyle başladı. Aynı yıl "Yosma" filminde Filiz karakterini canlandırdı.

1985 yılında, Türk sinemasının klasiklerinden biri olan "Züğürt Ağa" filminde Kiraz karakteriyle büyük bir çıkış yaptı. Bu filmdeki performansıyla geniş kitleler tarafından tanınmış ve sevildi. Aynı yıl "Acımak" dizisinde Feriha, "Kanun Adamı" filminde ve "Kuyucaklı Yusuf" filminde Kübra karakterlerini canlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi