Meteoroloji Genel Müdürlüğü Diyarbakır Hava Tahminine göre hava bugün nasıl olacak merak konusu oldu. Diyarbakır’da hava tahmini raporuna göre, sıcaklar azalıyor mu artıyor mu? Öte yandan Meteoroloji, birçok ile sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji’ye göre bugün (13 Ekim Pazar)  Diyarbakır'da hava durumunun parçalı bulutlu ile birlikte yüksek sıcaklık olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bugün 30 dereceye kadar çıkıyor. Rüzgârın genellikle sakin olması bekleniyor. Diyarbakır'ın bugünkü yağış ihtimali yüzde 50 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 30 derece, en düşük sıcaklığın ise 14 derece olması bekleniyor.

Diyarbakır’da Murat Boz’un konserine binlerce kişi katıldı! Diyarbakır’da Murat Boz’un konserine binlerce kişi katıldı!

Anzele Çocuk Havuz

DİYARBAKIR’DA YARIN HAVA NASIL OLACAK?
Sıcakların yavaş yavaş terk ettiği Diyarbakır'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde bulutlu 20 derece olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın bulutlu 28 derece, akşam saatlerinde az bulutlu 26 derece, gece bulutlu 22 derece olacağı tahmin ediliyor.

11 il için sağanak yağış, Diyarbakır için sıcaklık uyarısı

DİYARBAKIR’DA HAVALAR ISINIYOR MU?
Bu yıl sıcakların erken başladığı Diyarbakır’da 40’lı günler tamamen bitti. Ancak özellikle gündüz saatlerinin sıcak, gece saatlerinin serin olduğu Diyarbakır’da sıcaklar tamamen bitmedi. Meteoroloji hava tahminine göre, önümüzdeki hafta Diyarbakır'da en yüksek sıcaklığının 30 derece, en düşük sıcaklığın ise 11 derece olması bekleniyor.

İşte Diyarbakır 7 günlük hava durumu tahmini:

13 Ekim Pazar: 30 derece
14 Ekim Pazartesi: 27 derece
15 Ekim Salı: 30 derece
16 Ekim Çarşamba: 28 derece
17 Ekim Perşembe: 26 derece
18 Eki Cuma: 19 derece
19 Ekim Cumartesi: 18 derece
20 Ekim Pazar: 20 derece
 

Muhabir: Remziye ÇELİK