Diyarbakır’da hava durumu nasıl olacak merak konusu oldu. Kavurucu sıcaklıkların düşmeye başladığı Diyarbakır’da bugün (6 Ekim Pazar) parçalı bulutlu ile birlikte yüksek sıcaklık olacağı tahmin ediliyor. 

Meteroloji Genel Müdrülüğü hava tahmini raporuna göre, kentte hava sıcaklığı bugün 30 dereceye kadar çıkıyor. Rüzgârın genellikle sakin olması bekleniyor. Diyarbakır'ın bugünkü yağış ihtimali yüzde 10 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 30 derece en düşük sıcaklığın ise 11 derece olması bekleniyor.

Diyarbakır Hava Durumu Sıcaklık Sur Gölge

Diyarbakır’da DEM Parti kazandı: Biz DEM’le çalışmayız dediler Diyarbakır’da DEM Parti kazandı: Biz DEM’le çalışmayız dediler

DİYARBAKIR’DA YARIN HAVA NASIL OLACAK?
Gündüz saatlerinin genellikle açık ve sıcak, akşam saatlerinin ise daha serin olduğu Diyarbakır'da yarınki hava durumu ise sıcaklığın düşmesi bekleniyor. Diyarbakır’da sabah saatlerinde açık 21 derece olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın parçalı bulutlu 32 derece, akşam saatlerinde açık 29 derece, gece az bulutlu 24 derece olacağı tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR’I SICAK GÜNLER Mİ BEKLİYOR?
Önümüzdeki hafta Diyarbakır'da en yüksek sıcaklığının 32 derece, en düşük sıcaklığın ise 11 derece olması bekleniyor.

Muhabir: Remziye ÇELİK