Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcakların 40 dereceyi aştığı Diyarbakır'a uyarıda bulunmuştu. Peki, sıcaklık uyarısının yapıldığı Diyarbakır'da hava nasıl olacak? Dİyarbakır Hava Tahmini raporuna göre, bugün hava nasıl geçecek merak ediliyor. Diyarbakır’da 17 Ağustos Cumartesi günü, hava durumunun verilerine göre, bugün parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Sur Diyarbakır 

Diyarbakır için bugün sıcaklık 40 dereceye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 37 derece civarında olması bekleniyor. Rüzgâr bugün genellikle orta şiddette olacak. Diyarbakır'ın bugünkü yağış ihtimali yüzde 0 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 40 derece olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 28 derece olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Anzele Havuz Sur Diyarbakır

DİYARBAKIR YARIN NASIL OLACAK?
Diyarbakır'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde bulutlu 28 derece olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın az bulutlu 38 derece, akşam saatlerinde parçalı bulutlu 37 derece, gece açık 29 derece olacağı tahmin ediliyor.

Afrika‘nın sultan kelebeği Diyarbakır’da görüldü! Afrika‘nın sultan kelebeği Diyarbakır’da görüldü!

DİYARBAKIR’DA SICAKLIK ARTIYOR
Önümüzdeki hafta ise Diyarbakır'da en yüksek sıcaklığının 43 derece, en düşük sıcaklığın ise 28 derece olması bekleniyor.

Diyarbakır 5 günlük hava durumu: 
17 Ağu Cumartesi: 40 derece (parçalı bulutlu
18 Ağu Pazar: 38 derece
19 Ağustos Pazartesi: 41 derece
20 Ağu Salı: 40 derece
21 Ağu Çarşamba: 43 derece
22 Ağu Perşembe: 40 derece

Muhabir: Remziye ÇELİK