Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatının (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı ikinci gününde devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, düzenlenen oturumlar arasında belediye başkanları ve heyetlerle bir araya geldi.

Eş Başkan Bucak, Filistin Nablus Belediye Başkanı Dr. Sami A. Hijjawi ve Ürdün’ün Ajloun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hamza Al Zghoul ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah Gördük ve Genel Sekreter Yardımcısı Zerin Türk de yer aldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saldırı sonrası Diyarbakır’dan seslendi! CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saldırı sonrası Diyarbakır’dan seslendi!

Bölgedeki gelişmelerin ele alındığı görüşmede, belediyelerin iş birliği ve yapabilecekleri ortak çalışmalar konuşuldu. Görüşmede belediye başkanları, Filistin ve Ürdün’de merkezi hükümetler ile yerel yönetimler işleyişini anlattı. 

Kaynak: Bülten