Mücadele’ye konuşan Diyarbakır Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Haşim Elkaan, tatlılarda glikoz kullanıldığı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır’da Tatlıcıların Bayram Mesaisi

Diyarbakır'da kaymakamlık bir kahvehaneyi mühürledi! Diyarbakır'da kaymakamlık bir kahvehaneyi mühürledi!

“HİÇBİR RESMİ AÇIKLAMA YOK”

Elkaan, Diyarbakır’da yapılan tatlılar için glikoz iddialarına yanıt verdi. Elkaan yaptığı açıklamasında, “Diyarbakır’da hiçbir resmi açıklamada glikoz tespit edildiğine dair veri yoktur. Bu da Tarım İl Müdürlüğü denetiminde olan bir meseledir.

“TESPİTİ YAPILMAMIŞ”

Onun haricinde bende merak ettim, glikoz madem yasaksa toptancılarda, marketlerde neden satışı vardır? Demek ki sakıncalı bir ürün değil. Ancak Diyarbakır’daki tatlılarda glikoz tespiti yapılmamış” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Onurcan GÜLER