• USD 32,66
  • EUR 35,56
  • ALTIN 2.506,82
  • BİST100 10.852
  • BTC 57.499

Kayyum Haberleri

Kayyum haberleri ve güncel Kayyum gelişmeleri, Kayyum ile ilgili tüm video, Kayyum fotoğrafları ve Kayyum haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, daha önce kayyum tarafından bakanlığa devredilen Hazar Gölü kıyısındaki Gezin Gençlik Kampı geri aldı.

POLİTİKA

DEM Partili Mehmet Rüştü Tiryaki DEM Partili eşbaşkanlarına verilen yurt dışı yasağına ilişkin konuştu, Bakan Yerlikaya’ya seslendi.

POLİTİKA

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, anayasada kayyum diye bir şey yok olmadığını, kayyum kararının geri çekilmesi gerektiğinin altını...

POLİTİKA

Kayyum atamalarına karşı Büyükşehir Belediyesi önünde başlatılan nöbet eylemleri bayramda da devam ediyor.

POLİTİKA

Hakkari Belediyesi'ne, DEM Partili başkanın terör soruşturması sürecinde kayyum atanmasının ardından AK Parti'den yeni bir çıkış geldi.

POLİTİKA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Hakkari Belediyesi’ne kayyum atanmasından sonra yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı’na çağrıda bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yeni Şafak gazetesinin “Kandil Diyarbakır’a Kayyum Atamış” haberi üzerine suç duyurusunda bulundu.

POLİTİKA

Diyarbakır’da yüzlerce kişi, Hakkari Belediyesi’ne kayyum atanmasını yürüyüş yaparak protesto etti. İşte o görüntüler...

POLİTİKA

Hakkari Belediyesi'ne atanan kayyumu reddeden DEM Parti’li belediye meclis üyeleri, Viyan Tekçe’yi belediye eşbaşkan vekili olarak seçti.

POLİTİKA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yeni Şafak gazetesinin “Kandil Diyarbakır'a kayyım atamış” adlı haberine ilişkin açıklama yaptı.

POLİTİKA

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, kayyum politikalarına karşı Hakkari ve Mersin’de miting düzenleyeceklerini açıkladı.

POLİTİKA

DEM Parti, Diyarbakır’da DBP Eş Genel Başkanları Çiğdem Kılıçgün Uçar ve Keskin Bayındır'ın katılımıyla yarın yürüyüş düzenleyecek.

POLİTİKA

Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde, Hakkari Belediyesi'ne atanan kayyuma başlatılan oturma eylemi devam ediyor

POLİTİKA

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Hakkari Belediyesi'ne atanan kayyumu protesto etmek amacıyla başlatılan oturma eylemi devam ediyor.

POLİTİKA

Van’da gözaltına alınan ve İçişleri Bakanlığı tarafından yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın yargılandığı dava bugün görülüyor.

POLİTİKA

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Hakkari'deki kayyum atamasına ilişkin "Hepimiz kayyumdan rahatsızız." açıklaması yaptı.

POLİTİKA

AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın görevden alındıktan sonra yerine kayyım...

POLİTİKA

DEM Partinin yönettiği Hakkari Belediyesine kayyum atanmasının ardından Diyarbakır dahil 8 ilde açık alanda yapılacak her türlü eylem ve etkinliklere...

POLİTİKA

Diyarbakır Barosu’nun da aralarında bulunduğu 27 baro, ortak bir açıklama yaparak DEM Partili Hakkari Belediyesi’ne kayyım atanmasına tepki gösterdi.

POLİTİKA

Diyarbakır’da, Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış’ın görevden alınarak yerine kayyum atanması protesto edildi.

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Yargılaması devam eden bir Belediye Başkanı görevden alınamaz” ifadelerini kullandı.

POLİTİKA

DEM Parti'den Hakkari Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Sıddık Akış, sabah saatlerinde Van'da gözaltına alınmıştı. Akış'ın yerine Hakkari Valisi Ali...

SON DAKİKA

Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses, Hakkari Belediye Başkanının gözaltına alınması sonrası üç soru yöneltti.

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarını ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyumunun 290 milyon 899 bin lira harcanan 11 taşınmazı seçim öncesi resmi kurumlara devrettiği ortaya çıktı. İşte...

EKONOMİ

“Diyarbakır Ekonomi Buluşmaları” programında konuşan Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, ”Bu 8 yılda bir sistem kurulmuş, bunun adını koymakta...

Diyarbakır’da Yenişehir Belediyesi kayyumunun, bir otelin projesinde yer alan ve yeşil alan olarak gösterilen yere kaçak düğün salonu inşa edilmesine...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyumunun, "Gönül Sohbetleri" için Nihat Hatipoğlu'na 99 bin lira ödediği iddia edildi.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Kobani davasında aldığı 10 yıl hapis cezası ve yerine kayyum atanacağı iddialarıyla ilgili açıklamalarda...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyumunun, 5 dakikalık Diyarbakır tanıtım filmi için 4 milyon lira harcama yaptığı iddia edildi.