• USD 34,11
  • EUR 38,03
  • ALTIN 2.826,58
  • BİST100 9.783
  • BTC 59.350

Salim Güran Haberleri

Salim Güran haberleri ve güncel Salim Güran gelişmeleri, Salim Güran ile ilgili tüm video, Salim Güran fotoğrafları ve Salim Güran haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


BAĞLAR

Narin olayında tutuklanan amca Salim Güran’ın muhtar sıfatı ile AK Parti Diyarbakır Galip Ensarioğlu’nu Meclis’te ziyaret ettiği ortaya çıktı.

SON DAKİKA

Narin’in katilinin kim olduğu ve neden öldürüldüğü sorusu yanıtını bulamazken, abi Enes’in asli fail olduğu üzerinde duruluyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte haberin ayrıntıları…

Narin babası Arif Güran'ın masada yapılan bir sohbette, kameranın açık olduğunu fark etmeden kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Diyarbakır’da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın katili kim, Narin'i kim öldürdü? İşte tüm ifadeler…

Diyarbakır Tavşantepe kaybolduktan sonra cenazesi Eğertutmaz deresinde bulunan Narin’in katledilmesinin ardından soruşturma sürüyor. Peki, savcıya göre olayın failleri kimler…

Narin olayında tutuklanan 15 yaşındaki R.A.’nın ifadesi ortaya çıkarken, tutuklama gerekçesi dikkat çekti. İşte detayları...

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklu olan Salim Güran'ın yeniden ifadesi alındı, cezaevine gönderildi.

Narin Güran cinayetinde adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Salim Güran'ın işçisi 15 yaşındaki R.A. tutuklandı.

Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ederken tutuklu amca Salim Güran ile 15 yaşındaki işçi R.A.'nın yazışmaları ortaya çıktı.

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın, cinayete ilişkin tutuklanan amcası Salim Güran'la bir düğünde çekildiği görüntüleri ortaya çıktı.

Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklanan amca Salim Güran, tekrar ifadesi alınmak üzere savcılığa getirildi.

Narin’in amcası Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesi ortaya çıktı.

Narin’in babası Arif Güran, savcılık sorgusunda eşi ve kardeşi dahil suçlu kim ise cezalandırılmasını talep etti. İşte ifadesi…

Salim Güran'ın, Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos’ta saat 16.43’ten sonra 5 kez aradığı Antalya'da tatil yapan kuzeni Mehmet Şerif Güran konuştu.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin'in gözaltına alınmayan tek abisi Baran Güran, aileyi savundu.

Diyarbakır’da Narin Güran cinayeti soruşturmasında ikinci tanığın ifadesi ortaya çıktı, “Çocuğun evinin orada gördüm” dedi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan Narin Güran cinayeti sonrası amca Salim Güran’ın avukatlığını reddeden Seda Toğrul kimdir?

Narin’in amcası Salim Güran'ın WhatsApp mesajlarının talep edildiği Meta şirketinden açıklama geldi. İşte ayrıntıları...

AK Partili Galip Ensarioğlu, Narin’in “görmemesi gereken bir şey gördüğü için” amcası Salim Güran tarafından öldürülmüş olabileceğini açıkladı.

Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetindeki sır perdesi daha aralanmadı. İşte haberin detayları...

Diyarbakır’daki Narin Güran cinayetinde N.B., Salim Güran'ın "Seni ve aileni öldürürüm" şeklinde kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın avukatı, müdafilikten çekildiğini açıkladı.

Geçtimiz günlerde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı. Ayrıntılar haberimizde…

Diyarbakır’da 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran olayına ilişkin 24 şüpheliden biri olan Nevzat Bahtiyar adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır’da Türkiye’yi yasa boğan Narin Güran olayına ilişkin son durum ne? Narin, amcası bilinen Salim Güran'ın çocuğu mu? İşte detayları…

Diyarbakır’da 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayetinde, amca Salim Güran'ın silinen WhatsApp mesajlarına ilişkin ret yanıtı geldi.

Herkes günlerdir, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran’ı konuşuyor. Amcası Salim Güran’a sorguda, “Siz mi öldürdünüz?” diye soruldu.

19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayetinde, amca Salim Güran'ın silinen WhatsApp mesajları Türkiye'ye iletilecek.

Narin olayına ilişkin konuşan gizli tanık Nevzat B., "Salim Güran cenazeyi ortadan kaldırmam için 200 bin TL teklif etti" dedi.