• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Sur Belediyesi Haberleri

Sur Belediyesi haberleri ve güncel Sur Belediyesi gelişmeleri, Sur Belediyesi ile ilgili tüm video, Sur Belediyesi fotoğrafları ve Sur Belediyesi haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Sur Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Sokakta Spor Projesi" kapsamında çocuklar, tarihi ilçede sayısız etkinlik gerçekleştirdi.

Son dakika… Diyarbakır’da bir grup Sur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne saldırdı. İşte haberin detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da uzun zamandır bozuk olan Sur ilçesindeki bir caddenin onarımı yapıldı. İşte haberin detayları...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Sur Belediyesi Eş Başkanları yaklaşık 29 mahallelerde yurttaşlar ile bir araya gelerek bayramlaştı, ilçe sorunlarını dinledi.

Diyarbakır Sur Belediye Eş Başkanları Fatma Gulan Önkol ve Adnan Örhan, kayyumdan devir alınan belediyenin borcunu açıkladı.

SUR

Diyarbakır Sur Belediyesi'ndeki olaylarla ilgili gözaltına alınan ve yüzde 50 zihinsel engelli olduğu belirtilen Uğur Gezer, tutuklandı.

SUR

Diyarbakır Sur Belediyesi'nde fotoğrafa hakaret gözaltına alınan kişinin yüzde 50 zihinsel engelli olduğu iddia edildi.

POLİTİKA

DEM Parti, Sur Belediyesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu ucuz komplolarınıza asla geçit vermeyeceğiz.” ifadesini kullandı.

SUR

İçişleri Bakanı, Sur Belediyesi’nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a fotoğraflarına hakaret ettiği iddia edilen kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

SUR

Diyarbakır'ın Sur Belediyesi Eş Başkanları Gulan Fatma Önkol ile Adnan Örhan'ın kim oldukları sorusu merak konusu oldu.

SUR

Diyarbakır Sur Belediyesi’nde mazbata töreni sonrasında, makam odasındaki Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret iddialarına...

SUR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi için adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İşte haberin detayları...

SUR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin ardından Sur Belediyesi’ne de müfettiş görevlendirildiği açıkladı.

RESMİ İLANLAR

Diyarbakır Sur Belediyesi, 7 adet 20 x 40 m Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası Yapım İşi yaptıracak.