• USD 32,76
  • EUR 35,32
  • ALTIN 2.449,04
  • BİST100 10.648
  • BTC 62.700

UEFA Haberleri

UEFA haberleri ve güncel UEFA gelişmeleri, UEFA ile ilgili tüm video, UEFA fotoğrafları ve UEFA haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Beşiktaş ekip dün İstanbul’da oynanan Trabzonspor finalinde kupayı kazanarak müzesine götürmeyi başardı.

SPOR

Süper Lig devleri Beşiktaş ile Trabzonspor'un bu akşam kozlarını paylaşacağı Ziraat Türkiye Kupası finali büyük heyecana sahne olacak.

Bir dönemlere damga vuran, Süper Lig’in bu kulüpleri Avrupa’ya kadar çıkarken şimdi amatörde oynuyorlar.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 maçlarının ardından kura çekimi ile çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor yarın (6 Mart Çarşamba) Ispartaspor deplasmanında sahaya çıkmaya hazırlanırken iki oyuncu da dikkat çekiyor.

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali için Urfa kararı verilirken peki Diyarbakır’da oynanan final maçı var mı?

GÜNCEL

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 yendi. Mücadeleyi 2 takım da 10 kişi tamamladı.

GÜNCEL

UEFA Uluslar Ligi'nde 2024-25 sezonunda A Milli Takım'ın rakipleri belli oldu. Türkiye, Uluslar B Ligi'nde 4. grupta Galler, İzlanda ve...

Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor TFF 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’dan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Nuri Fatih Aydın’ı kadrosuna kattı.

GÜNCEL

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakiplerine mağlup olmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.

GÜNCEL

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 5. haftasında sahasında Belçika ekibi Club Brugge'a 5-0 yenildi.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 4. hafta maçlarında Barcelona, deplasmanda Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup oldu. Gecenin sürpriz sonucuna imza atan Ukrayna...