• USD 34,00
  • EUR 37,85
  • ALTIN 2.821,90
  • BİST100 9.577
  • BTC 58.293

Yenişehir Belediyesi Haberleri

Yenişehir Belediyesi haberleri ve güncel Yenişehir Belediyesi gelişmeleri, Yenişehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Yenişehir Belediyesi fotoğrafları ve Yenişehir Belediyesi haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, iş yeri açma izni ruhsat harçlarında kadınlara yüzde 50 indirim uygulanması kararı aldı.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi eş başkanı Mehmet Ergün, 1 Eylül Barış mitingi için sokağa inerek, halkı katılım çağrısı yaptı.

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde Belediye işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte işçi alımının detayları…

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi’nin Jin Park'ta kurduğu Binevş Kadın Dayanışma Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, aylık olarak düzenlediği meclis toplantısına ilçeye bağlı iki mahalledeki çok sayıda halk da katıldı.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi eş başkanları, kayyumun tüm kamera kayıtlarını sildirerek, hard disklere el koyduğunu, görüntüleri istedikleri şirketin kendilerinden 200 milyon...

DİYARBAKIR

Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır Müze Müdürlüğü ile işbirliğinde hayata geçirdiği Tarihe Yolculuk Müze Gezi Projesi kapsamında Küçük Arkeologlar Kazı Etkinliği düzenledi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, özel gereksinimli bireylere yönelik sandalye dağıtım töreni düzenlendi.

Resmi İlanlar