Televizyon yorumcusu, programcısı ve haber sunucusu Reha Muhtar dün gece yalısının merdivenlerinden düşerek ağır yaralandı. Entübe edilen Reha Muhtar'ın, şu anda yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. 

REHA MUHTAR KİMDİR?
Gazeteci, televizyoncu ve yazar olan Muhtar, 21 Temmuz 1959 tarihindeİstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Muhtar, kariyerine TRT'de başladı. Reha Muhtar, özellikle 1990'lı yıllarda Türkiye'nin en popüler televizyon programcılarından biri olmuştur.
Muhtar, "Ateş Hattı" isimli programla geniş kitlelerce tanınmış ve Türk televizyonculuğunda haber programlarına yeni bir soluk getirmiştir. Mücadeleci ve agresif üslubu ile bilinen Muhtar, bu tarzıyla dikkat çekmiştir. Ayrıca, köşe yazarlığı yapmış ve birçok medya kuruluşunda önemli görevlerde bulundu.

Urfa’da Güvenlik korucusu amcasının oğlunu vurdu! Urfa’da Güvenlik korucusu amcasının oğlunu vurdu!

2008 yılında oyuncu Deniz Uğur'la olan ilişkisi 2010 yılında sona erdi. Reha Muhtar, Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı’nın manevi babası olup, oyuncu Deniz Uğur’la olan ilişkisinden de 2009 yılında dünyaya gelen Mina ve Poyraz adında ikiz çocukları bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi