• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Bismil Belediyesi Haberleri

Bismil Belediyesi haberleri ve güncel Bismil Belediyesi gelişmeleri, Bismil Belediyesi ile ilgili tüm video, Bismil Belediyesi fotoğrafları ve Bismil Belediyesi haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçe belediyeler arasında düzenlenen Vedat Aydın Futbol Turnuvasında Bismil Belediyesi şampiyonluk kupasını aldı.

Diyarbakır Bismil Belediyesi “Temiz bir Bismil, Temiz bir çevre” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında belediye aş başkanı ve meclis üyeleri temizlik...

Diyarbakır Bismil Belediyesi, bünyesinde çalıştırmak üzere 47 beden işçisi alımı yapacak. Peki, işçi alımından kimler yararlanabilecek? İşte detayları…

Diyarbakır’ın Bismil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Kürtçe müzik dinletisinde halaylar çekildi.

Diyarbakır Bismil'de bilinmeyen bir nedenle arka ayağı kırılan ve yürüyemeyen eşeğe Bismil Belediyesi sahip çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bismil Belediyesi, ilçedeki en işlek caddeler yıkanarak dezenfekte edildi. Temizlik çalışmalarına belediye eş başkanlar da katıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bismil Belediyesi, çalışanların hayat şartlarını iyileştiren ek bir protokolle işçilere zam yapıldığını duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Muharrem Ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenlendi. Belediyenin ilk defa düzenlediği etkinliğe yüzlerce kişi katıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bismil’de açılacak kadın merkezi için kadınlarla buluşan Belediye Eş Başkanı Mizgin Ekin, kadınların sorunlarını dinleyerek, görüş ve önerilerini aldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bismil İlçesine bağlı Türkmen Hacı Köyünde bulunan Yedikız Ziyaretinin çevre düzenlenmesi için, ilçe belediyesi talimat verdi.

Taziye yemeklerinin daha önce kaldırıldığı Diyarbakır Bismil'de, ilçe belediyesi yakınlarını kaybeden ailelere ekonomik destekte bulunma kararı aldı.

Diyarbakır'ın Bismil Belediyesi bünyesinde sokak hayvanları sorunları için kurulan birim çalışmalara başladı. Ekip, sokaklarda bulunan hayvanları tespit ederek, aşı ve...