• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Cevdet Yılmaz Haberleri

Cevdet Yılmaz haberleri ve güncel Cevdet Yılmaz gelişmeleri, Cevdet Yılmaz ile ilgili tüm video, Cevdet Yılmaz fotoğrafları ve Cevdet Yılmaz haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Programı'nın temel amacının enflasyonun tek haneye düşürülmesi olduğunu açıkladı.

EKONOMİ

TYP kalktı mı sorusu merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz TYP kaldırıldı iddialarına açıklık getirdi. Peki, TYP kaldırıldı mı?

YAŞAM

Genç nüfusun ülkenin en büyük sermayesi olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl’de mezuniyet törenine katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl’de yaptığı açıklamada, Türkiye’deki üniversite sayısının 208’e çıktığını açıkladı.

EKONOMİ

Emeklileri yakından ilgilendiren açıklamaları Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptı. Yılmaz, emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyledi.

EKONOMİ

Yerel seçimler öncesi emeklilerin beklentilerinin karşılanmaması sandıklara da yansırken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan emekli açıklaması geldi.

GÜNCEL

Diyarbakır’ın da etkilendiği Maraş merkezli depremler sonrası Türkiye’nin yıllık büyüme oranları açıklandı. Peki Türkiye yıllık yüzde kaçlık bir büyüme sağladı?

GÜNCEL

Diyarbakır’da konut sahiplerini ve kiracıları da yakından ilgilendiren yüzde 25 zam sınırı uzatılacak mı? İşte detayları…

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ekonomik noktada Türkiye’nin dezenflasyon sürecine dair tarih verdi, süreç hızlanacaktır dedi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir televizyon canlı yayınında yeni yılda uygulanacak olan asgari ücret zammına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz,...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul’da düzenlenen Diyarbakır Tanıtım Günleri'ne katıldı. Yılmaz, “Tüm vatandaşlarımızı, medeniyetler şehri, 12 bin 500 yıllık tarihiyle...