Gastronomi
Gastronomi haberleri
Gastronomi haberleri ve güncel Gastronomi gelişmeleri, Gastronomi ile ilgili tüm video, Gastronomi fotoğrafları ve Gastronomi haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde
Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, “Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi bölümünü aktif etmek adına YÖK’e kadrolarımız verdik” dedi.
Diyarbakır’ın Ergani Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Hilar Tarih Kültür ve Gastronomi Şöleni başladı, Eş Başkanı Doğan Hatun etkinliğe katıldı.
Diyarbakır’da kadınların ve gençlerin geçim kaynaklarını güçlendirecek projeye imza atıldı. Detaylar haberimizde…
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, "100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği" mottosuyla kapılarını ziyaretçilere açtı. 7 Bölge ve 81...
Bu yıl ilki düzenlenen Mezopotamya Gastronomi Zirvesi’nde paylaşılan Diyarbakır Peynir Envanteri kentin bilinen lezzetlerinin ve rotalarının yanına peynir rotasını da...
Diyarbakır’da, 09-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Karacadağ Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Gastro İnovasyon Merkezi...
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde 9, 10, 11 Kasım tarihlerinde 3 gün sürecek ve 1'incisi düzenlenen 'Mezopotamya...
Milli Eğitim Bakanlığı, Türk yemek kültürünü ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği noktaya ulaştırmak için "annelerimizin reçeteleri" geleneksel Türk mutfağının...
Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, “Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi bölümünü aktif etmek adına YÖK’e kadrolarımız verdik” dedi.
Diyarbakır’ın Ergani Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Hilar Tarih Kültür ve Gastronomi Şöleni başladı, Eş Başkanı Doğan Hatun etkinliğe katıldı.
Diyarbakır’da kadınların ve gençlerin geçim kaynaklarını güçlendirecek projeye imza atıldı. Detaylar haberimizde…
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, "100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği" mottosuyla kapılarını ziyaretçilere açtı. 7 Bölge ve 81...
Bu yıl ilki düzenlenen Mezopotamya Gastronomi Zirvesi’nde paylaşılan Diyarbakır Peynir Envanteri kentin bilinen lezzetlerinin ve rotalarının yanına peynir rotasını da...
Diyarbakır’da, 09-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Karacadağ Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Gastro İnovasyon Merkezi...
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde 9, 10, 11 Kasım tarihlerinde 3 gün sürecek ve 1'incisi düzenlenen 'Mezopotamya...
Milli Eğitim Bakanlığı, Türk yemek kültürünü ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği noktaya ulaştırmak için "annelerimizin reçeteleri" geleneksel Türk mutfağının...
Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, “Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi bölümünü aktif etmek adına YÖK’e kadrolarımız verdik” dedi.
Diyarbakır’ın Ergani Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Hilar Tarih Kültür ve Gastronomi Şöleni başladı, Eş Başkanı Doğan Hatun etkinliğe katıldı.
Diyarbakır’da kadınların ve gençlerin geçim kaynaklarını güçlendirecek projeye imza atıldı. Detaylar haberimizde…
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, "100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği" mottosuyla kapılarını ziyaretçilere açtı. 7 Bölge ve 81...
Bu yıl ilki düzenlenen Mezopotamya Gastronomi Zirvesi’nde paylaşılan Diyarbakır Peynir Envanteri kentin bilinen lezzetlerinin ve rotalarının yanına peynir rotasını da...
Diyarbakır’da, 09-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Karacadağ Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Gastro İnovasyon Merkezi...
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde 9, 10, 11 Kasım tarihlerinde 3 gün sürecek ve 1'incisi düzenlenen 'Mezopotamya...
Milli Eğitim Bakanlığı, Türk yemek kültürünü ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği noktaya ulaştırmak için "annelerimizin reçeteleri" geleneksel Türk mutfağının...
Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, “Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi bölümünü aktif etmek adına YÖK’e kadrolarımız verdik” dedi.
Diyarbakır’ın Ergani Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Hilar Tarih Kültür ve Gastronomi Şöleni başladı, Eş Başkanı Doğan Hatun etkinliğe katıldı.
Diyarbakır’da kadınların ve gençlerin geçim kaynaklarını güçlendirecek projeye imza atıldı. Detaylar haberimizde…
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, "100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği" mottosuyla kapılarını ziyaretçilere açtı. 7 Bölge ve 81...
Bu yıl ilki düzenlenen Mezopotamya Gastronomi Zirvesi’nde paylaşılan Diyarbakır Peynir Envanteri kentin bilinen lezzetlerinin ve rotalarının yanına peynir rotasını da...
Diyarbakır’da, 09-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Karacadağ Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Gastro İnovasyon Merkezi...
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde 9, 10, 11 Kasım tarihlerinde 3 gün sürecek ve 1'incisi düzenlenen 'Mezopotamya...
Milli Eğitim Bakanlığı, Türk yemek kültürünü ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği noktaya ulaştırmak için "annelerimizin reçeteleri" geleneksel Türk mutfağının...
Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, “Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi bölümünü aktif etmek adına YÖK’e kadrolarımız verdik” dedi.
Diyarbakır’ın Ergani Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Hilar Tarih Kültür ve Gastronomi Şöleni başladı, Eş Başkanı Doğan Hatun etkinliğe katıldı.
Diyarbakır’da kadınların ve gençlerin geçim kaynaklarını güçlendirecek projeye imza atıldı. Detaylar haberimizde…
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, "100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği" mottosuyla kapılarını ziyaretçilere açtı. 7 Bölge ve 81...
Bu yıl ilki düzenlenen Mezopotamya Gastronomi Zirvesi’nde paylaşılan Diyarbakır Peynir Envanteri kentin bilinen lezzetlerinin ve rotalarının yanına peynir rotasını da...
Diyarbakır’da, 09-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Karacadağ Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Gastro İnovasyon Merkezi...
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde 9, 10, 11 Kasım tarihlerinde 3 gün sürecek ve 1'incisi düzenlenen 'Mezopotamya...
Milli Eğitim Bakanlığı, Türk yemek kültürünü ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği noktaya ulaştırmak için "annelerimizin reçeteleri" geleneksel Türk mutfağının...
Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, “Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi bölümünü aktif etmek adına YÖK’e kadrolarımız verdik” dedi.
Diyarbakır’ın Ergani Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Hilar Tarih Kültür ve Gastronomi Şöleni başladı, Eş Başkanı Doğan Hatun etkinliğe katıldı.
Diyarbakır’da kadınların ve gençlerin geçim kaynaklarını güçlendirecek projeye imza atıldı. Detaylar haberimizde…
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, "100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği" mottosuyla kapılarını ziyaretçilere açtı. 7 Bölge ve 81...
Bu yıl ilki düzenlenen Mezopotamya Gastronomi Zirvesi’nde paylaşılan Diyarbakır Peynir Envanteri kentin bilinen lezzetlerinin ve rotalarının yanına peynir rotasını da...
Diyarbakır’da, 09-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Karacadağ Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Gastro İnovasyon Merkezi...
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde 9, 10, 11 Kasım tarihlerinde 3 gün sürecek ve 1'incisi düzenlenen 'Mezopotamya...
Milli Eğitim Bakanlığı, Türk yemek kültürünü ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği noktaya ulaştırmak için "annelerimizin reçeteleri" geleneksel Türk mutfağının...
Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, “Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi bölümünü aktif etmek adına YÖK’e kadrolarımız verdik” dedi.
Diyarbakır’ın Ergani Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Hilar Tarih Kültür ve Gastronomi Şöleni başladı, Eş Başkanı Doğan Hatun etkinliğe katıldı.
Diyarbakır’da kadınların ve gençlerin geçim kaynaklarını güçlendirecek projeye imza atıldı. Detaylar haberimizde…
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, "100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği" mottosuyla kapılarını ziyaretçilere açtı. 7 Bölge ve 81...
Bu yıl ilki düzenlenen Mezopotamya Gastronomi Zirvesi’nde paylaşılan Diyarbakır Peynir Envanteri kentin bilinen lezzetlerinin ve rotalarının yanına peynir rotasını da...
Diyarbakır’da, 09-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Karacadağ Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Gastro İnovasyon Merkezi...
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde 9, 10, 11 Kasım tarihlerinde 3 gün sürecek ve 1'incisi düzenlenen 'Mezopotamya...
Milli Eğitim Bakanlığı, Türk yemek kültürünü ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği noktaya ulaştırmak için "annelerimizin reçeteleri" geleneksel Türk mutfağının...
Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, “Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi bölümünü aktif etmek adına YÖK’e kadrolarımız verdik” dedi.
Diyarbakır’ın Ergani Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Hilar Tarih Kültür ve Gastronomi Şöleni başladı, Eş Başkanı Doğan Hatun etkinliğe katıldı.
Diyarbakır’da kadınların ve gençlerin geçim kaynaklarını güçlendirecek projeye imza atıldı. Detaylar haberimizde…
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, "100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği" mottosuyla kapılarını ziyaretçilere açtı. 7 Bölge ve 81...
Bu yıl ilki düzenlenen Mezopotamya Gastronomi Zirvesi’nde paylaşılan Diyarbakır Peynir Envanteri kentin bilinen lezzetlerinin ve rotalarının yanına peynir rotasını da...
Diyarbakır’da, 09-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Karacadağ Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Gastro İnovasyon Merkezi...
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde 9, 10, 11 Kasım tarihlerinde 3 gün sürecek ve 1'incisi düzenlenen 'Mezopotamya...
Milli Eğitim Bakanlığı, Türk yemek kültürünü ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği noktaya ulaştırmak için "annelerimizin reçeteleri" geleneksel Türk mutfağının...