• USD 33,99
  • EUR 37,87
  • ALTIN 2.821,32
  • BİST100 9.577
  • BTC 58.099

Hasandin Yaylası Haberleri

Hasandin Yaylası haberleri ve güncel Hasandin Yaylası gelişmeleri, Hasandin Yaylası ile ilgili tüm video, Hasandin Yaylası fotoğrafları ve Hasandin Yaylası haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bulunan Hasandin Yaylası'nda yapılmak istenen maden ocağına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bulunan Hasandin Yaylası’nı Meclis gündemine taşıdı.

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bulunan Hasandin Yaylası'nda onlarca kişinin katılımıyla, maden projesine karşı miting düzenlendi.

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yapılacak mitingle Hasandin Yaylası’nda yapılması planlanan maden protesto edilecek.

Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bulunan Hasandin Yaylası’nda, maden faaliyetlerine karşı kadınlar nöbet tutmaya başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır halkı, Kulp ilçesindeki Hasandin Yaylası'nda yapılmak istenen madene karşı yaylada bir araya geldi, 3 kilometre yürüyüş yapıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi Hasandin Yaylası’nda yapılmak istenen maden faaliyetlerine tepkiler sürerken, 6 köy ve 60 mezranın tehdit altında olduğu bildirildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi Hasandin Yaylası’nda yapılmak istenen maden faaliyetlerine tepkiler sürüyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yurttaşlar, Hasandin Yaylası’ndaki maden faaliyetleri için bölgeye getirilen iş makinalarını durdurdu.