• USD 34,00
  • EUR 37,85
  • ALTIN 2.821,90
  • BİST100 9.577
  • BTC 58.293

İbrahim Hacıosmanoğlu Haberleri

İbrahim Hacıosmanoğlu haberleri ve güncel İbrahim Hacıosmanoğlu gelişmeleri, İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgili tüm video, İbrahim Hacıosmanoğlu fotoğrafları ve İbrahim Hacıosmanoğlu haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1. Lig Kulüp Başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

SPOR

3. Lig Kulüp Başkanları, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ı ziyaret eden ve Amedspor İstanbulspor maçını tribünlerden seyreden TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na sürpriz davet geldi.

AMEDSPOR

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hafta sonu Amedspor maçını izlemek için Diyarbakır’a gelirken, Bursaspor Başkanı Enes Çelik ise Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti.

AMEDSPOR

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Amedspor Aziz Elaldı İstanbulspor maçını protokolde değil, taraftarlar arasında izledi.

AMEDSPOR

Diyarbakır’a gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Amedspor Şehmus Özer Tesislerini ziyaret etti.

AMEDSPOR

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'ya “Amed” yazılı 21 numaralı Milli Takım formasını hediye etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Amedspor’un verdiği yemeğe katıldı, sporun başta Diyarbakır olmak üzere bölgede...

AMEDSPOR

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’a Türk Milli Takım forması hediye etti.

AMEDSPOR

Diyarbakır’da Amedspor’un düzenlediği yemekte TFF Başkanı, Vali ve Büyükşehir Eş Başkanı aynı masada oturdu.

AMEDSPOR

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor maçını izlemek için kente geldi, Sur sokaklarında yoğun ilgiyle karşılandı.

AMEDSPOR

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor - İstanbulspor maçını izlemek için Diyarbakır’a geliyor. İşte programı…

AMEDSPOR

Amedspor’un eski başkanı Selahattin Yıldırım, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu çağrıda bulundu. İşte haberin detayları...

AMEDSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim öncesinde Amedspor maçı için söz vermişti.

AMEDSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim öncesi Amedspor’un bir maçına gelip tribünlerden izleyeceği sözü vermişti.

AMEDSPOR

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu, taraftara çağrı yaptı.

AMEDSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim öncesi ilk olarak Amedspor maçını izleyeceğini açıklamıştı.

SPOR

TFF Başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceği ile ilgili de kararını verdi.

AMEDSPOR

Amedspor'un TFF seçimleride Hacıosmanoğlu'nu desteklediği bilinirken, yaklaşık 8 yıldır süren deplasman yasaklarının bu sezon olup olmayacağı merak edildi.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, TFF’nin yeni Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’na tebrik mesajı paylaştı. İşte detayları…

AMEDSPOR

"Kazanırsam ilk Amedspor maçına gideceğim" diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'nin yeni Başkanı seçildi.

DİYARBAKIRSPOR

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Hakemlerimize Trabzonspor ile Diyarbakırspor maç yaparsa bir takdir hakkın varsa onu Diyarbakırspor’dan yana kullanacaksın” dedi.

AMEDSPOR

TFF Başkanlığı için aday olduğunu duyuran İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu gündeme dair açıklamalar yaptı, ilk gideceği maçın Amedspor olduğunu belirtti.

Resmi İlanlar