• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Iğdır FK Haberleri

Iğdır FK haberleri ve güncel Iğdır FK gelişmeleri, Iğdır FK ile ilgili tüm video, Iğdır FK fotoğrafları ve Iğdır FK haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Galatasaray’ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli Amedspor yöneticilerini takibe almıştı, ardından takipten çıkıp Iğdır yönetimini takibe aldı.

SPOR

Alagöz Holding Iğdır FK, Adanaspor'u 6-1 mağlup ederek ilk kez mücadele ettiği Trendyol 1. Lig'de 2/2 yaptı, lider oldu.

AMEDSPOR

Play-off’lar final maçında 1461 Trabzon FK’yi 1-0 mağlup eden Iğdır FK 1. Lig’e yükseldi, Amedspor’un rakibi oldu.

DİYARBAKIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça için hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar...

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’dan son dakika bir uyarı geldi. Sosyal medya hesabından korsan bilet uyarısı yaparak vatandaşları uyardı.

AMEDSPOR

Amedspor şampiyonluk yolunda ciddi rakipleri olan Kastamonuspor ve Iğdır FK arasında rekabet devam ederken Iğdır Aksaray deplasmanında sahaya çıkacak.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerlemeye devam ederken ligin en genç ve en değerli kulüpleri de belli...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor bu sene şampiyonluk yolunda oldukça iddialı çıkışını sürdürürken Kastamonuspor’da bir puan gerisinde bu yarışta bende varım diyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor sahasında konuk ettiği Karaman FK karşılaşmasının ilk devresine 1-0’lık üstünlükle girdi.

AMEDSPOR

Bu yıl oynadıkları liglerde başarılarıyla bölgenin 2 önemli takımı olan Amedspor ve Vanspor, 2. Ligde yaşadıkları puan kayıpları sonrası aynı...

AMEDSPOR

Amedspor taraftar grubu, İskenderunspor deplasmanından dönen Iğdır FK taraftar grubunu Diyarbakır’da ağırladı.