• USD 32,66
  • EUR 35,56
  • ALTIN 2.506,82
  • BİST100 10.852
  • BTC 56.700

İzmir Haberleri

İzmir haberleri ve güncel İzmir gelişmeleri, İzmir ile ilgili tüm video, İzmir fotoğrafları ve İzmir haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Iğdır Futbol Kulübü, İzmir ekibi Altınordu'da forma giyen 23 yaşındaki stoper Alperen Selvi'yi transfer ettiğini açıkladı.

DİYARBEKİRSPOR

Diyarbakır ekibi Diyarbekirspor’da görev yaparak Türkiye’nin en genç teknik direktörü olan Gökhan Karaaslan İzmir ekibi Altay ile anlaştı.

SON DAKİKA

İzmir'de bir iş yerinde meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı öğrenildi.

EKONOMİ

İzmir'de simitte (gevrek) zam geldi, Temmuz ayından itibaren 12 buçuk liradan satılacak. İşte haberin ayrıntıları...

GÜNCEL

İstanbul'dan İzmir'e Türk Hava Yolları (THY) uçağıyla giden Azra Topuz, İzmir'e indiğinde valizinin kaybolduğunu yanlışlıkla Muş'a gittiğini öğrendi.

SPOR

Karslı Milli Atlet Tuğba Toptaş, İzmir’de düzenlenen Balkan Büyükler Şampiyonası’da bin 500 metre de birinci oldu.

EKONOMİ

Merkez Bankası'nın açıkladığı verilere göre, konut fiyatlarında yıllık artışı martta yüzde 51,99 oldu. Böylelikle konut fiyatları artışı mart ayındaki yıllık...

Efsane Diyarbakırspor’un emektarları arasında yer alan, tribün lideri ve amigoluğunu yapmış Yaşar Subaşı hayatını kaybetti.

AFAD, İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 3.7 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldiğini açıkladı.

İzmir’den Diyarbakır’a gezmeye gelen Nur Erengezgin (70), kalp krizi geçirmesi sonucu tedavilerle tüm damarlar açılarak hayata tutundu.

Efsane Diyarbakırspor 1974/75 sezonu öncesi İzmir’e çıkartma yaparak transfer çalışmaları için ekip göndermiş.

GÜNCEL

Dünyada sadece Yunanistan’ın Sakız Adası’nda ve Çeşme’de elde edilebilen damla sakızı, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenerek, "Coğrafi İşaret"...

Diyarbakır her gelenin oldukça beğendiği bir kent olurken bir mesele var ki 50 yıldır gelenler bir türlü alışamıyor!

GÜNCEL

İzmir'de akıl almaz bir olay yaşandı. Bir kişi ayrıldığı kız arkadaşının evine çok sayıda yemek siparişi verdi.

DİYARBAKIR

İzmirli Bisikletçi Orhan Kotluk, 24 Ocak 2001'de düzenlenen saldırıda 5 silah arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Gaffar Okan için pedal çevirecek.

SON DAKİKA

Tokat'ta dün yaşanan 5.6'lık depremin yankıları sürerken, bir deprem de İzmir'de meydana geldi. İşte haberin detayları…

YAŞAM

Bayram tatilini şehirde geçirenler için araç kiralayarak günübirlik ya da kısa süreyle konaklayarak seyahat edilebilecek en yakın ve güzel rotaları...

YAŞAM

Örümcek adam kostümüyle 81 ili gezen Ayaz Koç, Hatay’da depremzede çocuklara moral oldu. Ayaz, Diyarbakır’a da gelmişti.

YAŞAM

Emekli dostu şehirler araştırmasının sonuçları belli oldu. Peki, durumu iyi emekliler, hangi şehirleri daha çok tercih ediyor? Cevabı haberimizde…

SPOR

Vanspor, lider Erokspor’un kaybettiği hafta Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı, üçüncü sıraya geriledi.

SPOR

Esenler Erokspor’un İzmir deplasmanında Altınordu’ya 2-1 mağlup oldu, ikinci sıradaki Vanspor umutlandı.

GÜNCEL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2026 yılında İzmir’in ev sahipliği yapacağı Botanik EXPO alanındaki çalışmaları inceledi.

GÜNCEL

Şanlıurfaspor, evinde İzmir temsilcisi Göztepe’ye 1-0 mağlup olarak küme düşme hattına geriledi. İşte detayları…

GÜNCEL

İzmir'de bir lisede edebiyat öğretmenliği yapan Yelda Yiğit (45), 3,5 yıl meme kanseriyle mücadele ettikten sonra sağlığına ve öğrencilerine kavuştu....

DİYARBAKIR

Milyonlarca çalışanın emekli olunca yaşamak için en çok tercih ettiği iller belli oldu. Peki, Diyarbakır listede mi? İşte haberin ayrıntıları...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Diyarbakır kayyumlar süreciyle beraber kendi göbeğini kesmek mecburiyetinde kaldı” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir dizi programlara katılmaz üzere Diyarbakır’a geldi. İşte haberin detayları…

Diyarbakır’da düzenlenecek toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Feridun Çelik katılıyor.

GÜNCEL

Zile basıp saklanan torun kapıyı açan 74 yaşındaki dedesini tabancayla vurdu olay İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşandı.

Diyarbakır’ın köklü gazetesi Mücadele’nin bünyesinde bir dönem çıkarılmış olan Sesin Gazetesi’nden bir haber gözümüze ilişti.