• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Stuttgart Haberleri

Stuttgart haberleri ve güncel Stuttgart gelişmeleri, Stuttgart ile ilgili tüm video, Stuttgart fotoğrafları ve Stuttgart haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Almanya Milli Takımı’nda forma terleten Kürt futbolcu Deniz Undav’ın Amedspor taraftarıyla görüntüsü sosyal medyadan beğeni kazandı.

SPOR

Almanya Süper Kupa maçında Deniz Undav’ın da gol kaydettiği maçta takımı Stuttgart, Bayer Leverkusen’e penaltılarda kaybetti.

SPOR

Alman Milli Takımı’nda forma terleten ve geçtiğimiz sezon kiralık olarak Stuttgart’ta oynayan Deniz Undav yeni sözleşmesini imzaladı.

SPOR

Dünyaca ünlü Kürt futbolcu Deniz Undav, 30 Milyon Euro karşılığında Stuttgart'a transfer oldu. İşte haberin detayları...

SPOR

2023/24 sezonunda Stuttgart formasıyla oldukça başarılı bir sezon geçiren Deniz Undav, Alman Milli Takımı’na da seçilmeyi başarmıştı.

SPOR

2023/24 sezonunda Stuttgart’ta forma terleten Deniz Undav, Alman Milli Takımı’na da seçilmeyi başarmıştı.

SPOR

Urfalı futbolcu Deniz Undav, geçtiğimiz sezon Almanya'da gösterdiği performans ile Alman Milli Takımına seçilme başarısı göstermişti.

SPOR

Almanya Milli Takımı'nda boy gösteren ve geçtiğimiz sezonu kiralık olarak VfB Stuttgart'ta geçiren Deniz Undav'ın yeni takımı yapılacak bu transfere...

SPOR

Almanya Milli Takımı’nın EURO 2024 kadrosunda yer almayı başarmış, Kürdüm diyerek Türkiye Milli Takımını reddetmişti. İlk kez yanıtladı…

SPOR

Almanya Bundesliga’da Stuttgart forması giymekte olan Urfa kökenli Kürt futbolcu Deniz Undav, kaydettiği gol sonrası halaylı sevinç yaşadı.

GÜNCEL

Oynadığı futboluyla beğenileri kazanan Kürt futbolcusu Deniz Undav kimdir? Undav’ın Avrupa Şampiyonasının kadrosunda da olması bekleniyor.