Meyve Veren Ağacı Taşlarlar -1

    Günümüz pek çok değişikliğin olduğu dönemleri geçiriyor. Bu değişiklikle birlikte insan hayatı olumlu ve ya olumsuz yönden etkileniyor. Herkes bu değişikliklerden payına düşeni olumlu yada olumsuz bir şekilde alıyor.

 

     İnsanoğluna genel anlamıyla baktığımızda hayat yönelik isteklerinde sınırsız ve doyumsuzdur.   Bu doyumsuzluğu bazen kendi başına, büyük işler ve sorunlar da açmaktadır. Hayatı boyunca neler yapmış ise, hayatındaki geleceği de ona göre yönlendirilir ve gelişir. Seçimini doğru yaptıktan sonra, sorunların büyük bir kısmı ortadan kalkar. Fakat bunun yanında da insanların birbirini çekememezliği sorunu ortaya çıkar ki, bu sorunda insan kafasını boş yere meşgul etmektedir. Zamanını bu tarz boş işlerle hayatına, boşuna zaman kaybettirir. Yani doğru olanı almak ve doğru olanı yapmak dürüst insanların işidir ve gideceği yol taşlı, dikenlidir, aynı zamanda da zordur. Hayatta doğru insanların işleri ve gittiği yollar her zaman için kolay değil zordur.  

    

   Bu duruma örnek verecek olursak; çok yakın zamanda Türkiye Cumhuriyeti  başbakanlığına getirilen, çiçeği burnunda başbakanımız. Evet herkesin de bildiği gibi Sayın Binalı Yıldırım Beyefendi’den bahsediyorum. Şöyle bir öz geçmişine kısa da olsa göz attım. Hayatında yapması gereken başarılar bir bir sıralanmış  ve dolu dolu. Çalışma alanlarında yapmış olduğu başarılar sonucunda pek çok ödül almış ve ülke geleceğini etkileyen yapılandırmalarda bulunmuş. Yaptığı işlerle Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlayarak, Türkiye’yi geleceğe emin olarak taşımaya yardımcı olmuştur. Bu çalışmaların hepsi emek, hepsi çalışmalar sonucu elde edilmiş büyük başarılar. İyi bir kişilik ve iyi bir karakter yapısıyla kişinin özünü oluşturan davranışlar ve sonucunda da iyi ve güzel başarılar elde etmiş bir başbakan. Bir ömrün içine sığdırabileceği bütün başarıları, zamanı iyi değerlendirerek  iyi sonuçlar elde debilmiş bir kişilikle birlikteyiz.  Sayın başbakanımız kendi hayatındaki çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamlayarak günümüze getirmiş ve sonuç olarak da, Türkiye Cumhuriyet’i Devlet’imize başbakan olmuştur. Türkiye için yeni bir başbakan, Sayın Binalı Yıldırım için ise yeni ve büyük kutsal bir görev….

 

          Bu kutsal görevi alana kadar hayatı boyunca yapmış olduğu pek çok başarı hayatında kendisine iyi bir şekilde yön vermiş ve başbakanımızı en iyi görevlere getirmiştir.

 

     Yazımın ikinci sayısında başbakanımızın yapmış olduğu bazı başarılarından bahsedeceğim.