• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Apartman Haberleri

Apartman haberleri ve güncel Apartman gelişmeleri, Apartman ile ilgili tüm video, Apartman fotoğrafları ve Apartman haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, Diyarbakır’da SGK binasına ait bir binanın daire fiyatına satışa çıkarılması üzerine konuyu meclis gündemine taşıdı.

Diyarbakır’da zemin artı 7 katlı 21 daireli eski Emekli Sandığı binası 2 milyon 400 bin lira bedel üzerinden satışa çıkarıldı.

YAŞAM

Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir sınırlarında bulunan, 3 bin yıllık geçmişe sahip Frig Vadisi’ndeki tarihin ilk apartmanlarından birisi olarak kabul edilen...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da yıkımı yapılan bir binanın yanındaki apartmanın elektrik kabloları koparıldı, birçok elektronik ürünler bozuldu, insanalar evsiz kaldı.

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır yarım asır önce bile inşaat sektöründe oldukça önemli adımlar atmış, iki yıl kadar kısa bir sürede 700 apartman inşa...

SON DAKİKA

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 5 katlı bir apartmanın merdivenleri çöktü. Faciadan dönülen kazada, yaralanan olmadı.

SON DAKİKA

Elazığ’da bir otomobil apartman boşluğuna düştü. Kazada biri çocuk 2 kişi hafif yaralandı.

Diyarbakır'da 6 Şubat Maraş merkezli depremlerde yıkılan ve 100 kişinin hayatını kaybettiği Hisami Apartmanı'na ilişkin tutuklu sanıkların mahkemesi görüldü.

Diyarbakır’da devrilme tehlikesi bulunan bir apartmanın çevresindeki demir çitlere karşı akıllara durgunluk veren bir çalışmayla önlem alındığı görüldü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir apartmanın dış cephesindeki straforların çatlamasıyla, bina sakinlerinden ilginç bir yöntem geldi.