• USD 34,00
  • EUR 37,85
  • ALTIN 2.821,90
  • BİST100 9.577
  • BTC 58.293

Murat Zorluoğlu Haberleri

Murat Zorluoğlu haberleri ve güncel Murat Zorluoğlu gelişmeleri, Murat Zorluoğlu ile ilgili tüm video, Murat Zorluoğlu fotoğrafları ve Murat Zorluoğlu haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Kurumların faaliyetleri, hizmetleri ve projeleriyle ilgili bilgi almaya devam eden Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü...

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek Diyarbakır’daki sağlık yatırımları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedeni bulunan Narin olayına ilişkin basın açıklama yapacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Şanlıurfa Valisi ve Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ile Karacadağ Kalkınma Ajansı yönetim kurulu...

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Dicle Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Kamuran Eronat’a ziyarette bulundu.

AMEDSPOR

Diyarbakır’da Amedspor’un düzenlediği yemeğe katılan Diyarbakır Valisi, Amedspor  - İstanbulspor maçını izleyecek mi? Ayrıntılar haberimizde…

AMEDSPOR

Diyarbakır’da Amedspor’un düzenlediği yemekte TFF Başkanı, Vali ve Büyükşehir Eş Başkanı aynı masada oturdu.

Diyarbakırspor Başkanı Siyabend Aydın, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’nun takıma yeni bir tesis kazandırmak için çalışmaları başlattığını söyledi.

AMEDSPOR

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, “Amedspor şehrimizin takımıdır” diyerek, başta SMS kampanyası olmak üzere, birçok konuda destek olacağının sözünü verdi.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın yeni valisi Murat Zorluoğlu, yıllar sonra bir ilke imza atarak şehrin kulübü Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve heyetini makamında...

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, bir X kullanıcısına Zerzevan Kalesi'ni hemen ziyaret etmesini tavsiye etti.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabında Bismil ilçesindeki okulları şikayet eden bir vatandaşa yanıt verdi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Zerzevan Kalesi'nin yılda 500 bin civarında ziyaretçisi olduğunu, restorasyon sonrası, 1 milyondan fazla ziyaretçi geleceğini hesapladıklarını...

Aksaklıkların giderilmesi için kaymakamlara talimatlar veren Vali Zorluoğlu, Diyarbakır halkının gönlüne dokunmak için hep birlikte samimiyetle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu göreve başladıktan sonra kentle ilgili toplantılar ve görüşmeler devam ediyor.

Vali Murat Zorluoğlu, “Diyarbakır gerçek bir tarım şehri. Buğday, pamuk, mercimek ve mısır gibi ürünlerde ülke ölçeğinde ilk sıralarda” dedi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, OSB toplantısında, Diyarbakır’ı bölgenin en önemli merkezlerinden biri haline getireceklerini söyledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki Kürtçe uyarı yazılarının Vali Murat Zorluoğlu talimatıyla silindiğini açıkladı.

EKONOMİ

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, “Diyarbakır’da yürütülmekte olan 735 projenin bütçesi 173 milyar 311 milyon 928 bin TL” dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu başkanlığındaki toplantıya Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak ve ilçe belediye eş başkanları katıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi, önemli mesajlar verdi.

DİYARBAKIR

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Diyarbakır’a yeni atanan Vali Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen programda şehit aileleri,...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, “Bugün, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümünde, aziz milletimizin kahramanlık destanını bir kez daha anıyoruz”...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ilk toplantında, “Diyarbakır'ın daha da gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için çaba içinde olacağız” dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile çocukları için oturma eylemi yapan Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret etti.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın yeni valisi Murat Zorluoğlu, bugün Cuma namazı için Ulu Cami’ye gidip sonrasında vatandaşlarla sohbet etmişti.

DİYARBAKIR

Göreve başlayan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, “Makamında, masasında oturan bir vali değil,  daha çok sahada ve vatandaşların arasında olmaya gayret...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın yeni valisi Murat Zorluoğlu geldi, Cuma namazını Ulu Cami’de kıldı vatandaşlarla sohbet etti.

DİYARBAKIR

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği’ne atanan Murat Zorluoğlu’nun kentte geleceği tarih belli oldu. İşte programı…

Resmi İlanlar