• USD 34,11
  • EUR 38,03
  • ALTIN 2.826,58
  • BİST100 9.783
  • BTC 59.350

Narin Haberleri

Narin haberleri ve güncel Narin gelişmeleri, Narin ile ilgili tüm video, Narin fotoğrafları ve Narin haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


BAĞLAR

Narin olayında tutuklanan amca Salim Güran’ın muhtar sıfatı ile AK Parti Diyarbakır Galip Ensarioğlu’nu Meclis’te ziyaret ettiği ortaya çıktı.

POLİTİKA

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde öldürülen Narin Güran’ın mezarını ziyaret eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Bu sıradan...

POLİTİKA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı’nda defnedilen Narin Güran’ın mezarını ziyaret ederek karanfil...

GÜNCEL

Sivas'ta yeni açılan bir parka, Diyarbakır'da canice katledilen minik Narin'in ismi verildi.

SON DAKİKA

Narin Güran’ın köyündeki imam hakkında asılsız haberi paylaşan gazeteci Ercan Öztürk yeni bir açıklama yaptı.

SON DAKİKA

Diyarbakır'da Narin soruşturmasında itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın yaşadığı evde arama yapılıyor. Detaylar haberimizde...

SON DAKİKA

Diyarbakır'da Narin Güran olayında yenge Hediye Güran "kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklandı, ifadesi ortaya çıktı.

SON DAKİKA

Diyarbakır'da Narin olayında jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si savcılıktan serbest bırakıldı.

BAĞLAR

Diyarbakır’da Narin’in köyü Tavşantepe’deki imam hakkında tuhaf iddialar ortaya atıldı. İşte detayları…

DİYARBAKIR

Kadınlar Diyarbakır Adliyesi’nin önünden Dağkapı Meydanı’na kadar hem Jina Amini için hem de Narin yürüdü.

SON DAKİKA

Narin olayında gözaltına alınan tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran ile ailenin akrabaları İsa Kaya ve Şeyma Kaya adliyeye sevk...

SON DAKİKA

Narin’in katilinin kim olduğu ve neden öldürüldüğü sorusu yanıtını bulamazken, abi Enes’in asli fail olduğu üzerinde duruluyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte haberin ayrıntıları…

Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, Narin’in abisi Baran Güran’ın davanın takibi için kendilerine başvuru yaptığını söyledi.

BAĞLAR

Diyarbakır Valiliği, 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın (8) mezarını mermerle kapladı, başucuna Türk bayrağı dikilecek.

23 yaşındaki kuzeni Muhammed Kaya'nın Narin kaybolduktan sonra yolda bulduğu terliği jandarmaya vermeyerek sakladığı ortaya çıktı.

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin’in 18 dakikalık kayıp zamanı aralanmayı bekliyor.

Diyarbakır'da Narin cinayetinde kimliği sır gibi gizli tutulan 6 yaşındaki bir çocuğun ifadesine başvuruluyor. İşte detayları...

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası iş kadınları tarafından Narin’in mezarına ziyaret gerçekleştirilip yazılı açıklama yapıldı.

GÜNCEL

Manisa inşaat işleriyle uğraşan Nevzat Temel Narin’in itirafçısıyla aynı adı taşımamak için mahkemeye başvurdu.

BAĞLAR

Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça, Narin’in köyü Tavşantepe’deki ölümlerin tamamının araştırılmasını Meclis’e sundu.

BAĞLAR

Türkiye ve Diyarbakır'ın gündemine oturan 8 yaşındaki Narin cinayeti soruşturmasında çok önemli bir delil soruşturma dosyasına girdi.

BAĞLAR

Narin’i arama çalışmalarında Tavşantepe köyünde amca Fuat Güran’ın bilinçli olarak yangın çıkarıp elektrik kesintisine neden olduğu ortaya çıktı.

GÜNCEL

Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahnede Kıraç’ın yorumladığı, “Söğüdün yaprağı narindir, narin” sözü izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

BAĞLAR

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin olayında iki akraba daha soruşturmanın farklı yere yönlendirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

GÜNCEL

Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan Narin’e ilişkin soruları cevaplayan ünlü oyuncu Hatice Aslan, "İdam talepleri var ama idam kesinlikle çözüm değil”...

Diyarbakır’ın komşu takımı olan Batman Petrolspor taraftları, bugün karşılaştıkları Tuzlaspor maçı öncesi Narin Güran’ın resmini astı.

BAĞLAR

Narin cinayetinde soruşturma devam ederken, mezarının ise poşetle kapatıldığı görüldü. Ayrıntılar haberimizde…

8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle gündem olan Diyarbakır Tavşantepe Köyünün nerede olduğu merak konusu oldu. Peki, Tavşantepe Köyü nerede, nasıl...