Kazanmaya Devam

Selamlar, daha önce farklı gazetelerde yazmış olduğum köşe yazılarımı artık siz değerli Mücadele Gazetesi okuyucularımız için yazacağım. Umarım yazılarımızla kentimizin sporuna bir nebze de olsa çözüm oluruz. Bu hafta oynanan maçlarımızın analizini siz değerli okuyucularımızla paylaşmak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor.

 

Amedspor ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta içeride iyi oynayıp dışarıda istediği performansı gösterememiştir. Şampiyonluk havası yaşayan takımın içeride ve dışarıda maç kazanması kaçınılmazdır. Geçen hafta Urfaspor karşısında oynanan futbol playoff yolunda iddalı olan takımımıza hiç yakışmamıştı. Hafta içi teknik direktör Ayhan Atik alınan mağlubiyetten sonra takıma Uşak maçının önemini anlatmış olacak ki futbolcular oynadığı futbolla adeta camiadan özür dilercesine galibiyet ile sahadan ayrıldılar. Sinan’ın iki gol atıp yıldızlaştığı maçla Amedspor playoffta bende varım mesajını rakiplerine net bir şekilde vermiştir. Tüm temennimiz Amedsporun deplasman fobisini üzerinden atıp dışarıdan da puan getirmesidir. Perşembe günü Ankrara deplasmanında Haccettepespor karşısında Amedspora başarılar diliyoruz.

 

Diyarbekirspor geçen hafta Buca deplasmanında iyi futbol oynayıp rakibi ile beraber kalması rakiplerine karşı şampiyonluğun en büyük adayı benim mesajını verdi. Bu hafta içi oynadığı Alemdağ maçında moralli ve sahadan galip olarak ayrılmasına rağmen şampiyonluğa oynayan bir takıma yakışmayan futbol oynamıştır. Alınan 1/0 lık sonuç bizleri yanıltmasın. Bu takım penaltılarla 1/0 larla çekirge misali bir sıçrar iki sıçrar üçüncü de alınacak kötü bir sonuçla şampiyonluk yolunda büyük bir darbe alır. Diyarbekirspor camiası şapkasını önüne alıp bundan sonraki süreci iyi analiz etmeleri gerekmektedir. Sezon başında bu takımın bangır bangır 10 numara ihtiyacı açık bir şekilde görünürken ara transferde playmaker alınmaması kafalarda soru işareti oluşmasına sebep olmuştur. Şenol hoca oyun sistemine uygun olamadıgı için mi almadı? Yoksa yönetimin acizliği mi? Umarız yanılan biz oluruz. Diyarbekirspora çarşamba günü Hopasporla oynayacağı maçta başarılar dileyerek takımımızın 3 puanla dönmesini temenni ediyorum. Bir sonraki yazımda buluşmak dileğiyle. Saygılarımla...