• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Kamera Haberleri

kamera haberleri ve güncel kamera gelişmeleri, kamera ile ilgili tüm video, kamera fotoğrafları ve kamera haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kesimhanelerin belirli noktalarında kamera sistemi kurulmasının zorunlu hale geleceğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, devriye araçlarda emniyet personeline yüz tanımalı kamera sistemi geleceğini söyledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Hastanesinde sağlıkçıların odalarına kamera konulduğu ve mahkeme kararına rağmen 4 yıldır kameraların kaldırılmadığı iddia edildi.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da taksilerde bir ilk yaşandı. İstanbul gibi büyükşehirlerde yıllardır taksilerde kullanılan araç içi kamerası Diyarbakır da uygulanmaya başladı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da işyerlerini kurşunlayan, silaha yaralama olaylarına karışan çete üyeleri, polisin nöbet kuleleri kameralarına takıldı. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Dicle ilçesi Tunagrag mezrasında çeşmenin olduğu alana kamera takıldı. Kameradan rahatsız olan köylüler şikayette bulunacak.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi eş başkanları, kayyumun tüm kamera kayıtlarını sildirerek, hard disklere el koyduğunu, görüntüleri istedikleri şirketin kendilerinden 200 milyon...

Diyarbakır’da bir avukatın dini nikahla birlikte yaşadığı kadının kardeşini bacağından vurduğu olaya ilişkin avukatın yeni görüntüler ortaya çıktı.

Kars’ta ehliyet sınavındaki bir kişi ile ona dışarıdan kameralı düzenekle kopya veren şüpheli bir kişi suçüstü yakalandı.

GÜNCEL

Premier Lig'de her iki takımdan birer futbolcu maç öncesi ısınma sırasında formalarına kamera takacak ve görüntüler canlı yayına verilecek.