• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Kafe Haberleri

kafe haberleri ve güncel kafe gelişmeleri, kafe ile ilgili tüm video, kafe fotoğrafları ve kafe haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Diyarbakır'da bir işletmede gelen adisyon fiyatı pes dedirtti. Ayranın fiyatı 60 lira olurken suyun fiyatı ise 40 lira, çay ise...

CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi, işletmesi ailesine ait olan ve ikinci defa saldırı yapılan Diyarbakır Sur’da bulunan kafe saldırısına ilişkin...

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan kafeye ikinci saldırı düzenlendi. Saldırganların serbest bırakıldığı bildirildi.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan on odalı tescilli ev 14 milyon 250 bin liradan satılığa çıktı. İşte haberin detayları…

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan kafede tekrar saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu kafe sahibinin kardeşinin eli kırıldı.

YAŞAM

Maraş merkezli depremlerde ciddi yıkım yaşayan Malatya’da, depremin izlerini unutturmak için farklı bir konsept deneyen kafe dikkat çekti.

Batman’da bir kafenin önüne gelen bir kişi silahla kafede oturanlara kurşun yağdırdı. Saldırıda 2 kişi yaralanırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan iki kafeye ses bombalı saldırı düzenleyen 3 kişi tahliye edildiği öğrenildi.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan tarihi Hasanpaşa Hanı’nda hizmet veren kafelerdeki fahiş fiyatlar tepki çekti.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da kafelerde son dönemde artan fiyatlardan dolayı nargile tiryakileri kendi nargilesini hazırlamaya başladı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bir kafe ile CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi'nin ailesine ait otele tabancayla ateş açılmasına ilişkin yürütülen soruşturmada...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun’un Sur ilçesindeki On Gözlü Köprü’ye ilişkin açıklamasına destek geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kentsel dönüşüm ve On Gözlü Köprü’deki kafelere ilişkin konuştu.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki kafesi saldırıya uğrayan Ö.D.’yi fiziki takibe alan ve saldıranlarla bağlantısı olan H.B. gözaltına alındı.

POLİTİKA

HÜDA PAR'dan Diyarbakır Sur ilçesinde iki kafeye yönelik silahlı saldırıya ilişkin, "Yine partimiz hedef olarak gösterilmiştir" açıklaması geldi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan iki kafeye silahlı saldırı ve ses bombası atan ve gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Sur’da bir otel ile CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi’nin ailesine ait kafeye saldırının faili V.G., kolundaki dövmeden tespit edilerek...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu bileşenleri iki gün önce Sur'da bulunan iki kafeye düzenlenen ses bombalı ve silahlı saldırıya...

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan iki kafeye silahlı ve ses bombalı saldırıya ilişkin Türkan Elçi’den açıklama geldi

MÜCADELE ÖZEL

Mücadele’nin “Diyarbakır’da bir demlik çay “500 lira oldu!” haberi üzerine Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri harekete geçti, kafelere ceza kesildi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesinde bulunan 2 kafeye silahlı ve ses bombalı saldırı düzenlendi. Kafe sahiplerinin, saldırı öncesi tehdit edildikleri öğrenildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan Dört Ayaklı Minare’nin de bulunduğu Yenikapı Sokak'ta bulunan tarihi PTT binasının kafe işletmesine verildiği iddia edildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların şikayetleri üzerine lokanta, kafe ve büfelerde hijyen ve raf ömrü denetimi yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Barosu, son dönemlerde kentte bulunan işletmelere yapılan eylem ve baskınlar için yetkililere çağrıda bulundu. Baro ayrıca, sağduyu çağrısı yaptı.

Diyarbakır’da Kürtçe hizmet veren kafenin sahibi Ramazan Şimşek, ev hapsi cezası verilerek serbest bırakıldı.

Diyarbakır’da Kürtçe hizmet verdiği için gözaltına alınan kafen sahibi Ramazan Şimşek'in gözaltı süresi uzatıldı.

Diyarbakır'da Kürtçe hizmet veren kafe sahibi Ramazan Şimşek’in gözaltına alınmasına karşı basın açıklaması yapıldı.

Diyarbakır Ofis Semti’nde sadece Kürtçe hizmet verme kararı alan kafeye polis baskın düzenlendi. Kafe sahibi Ramazan Şimşek'in gözaltına alındığı belirtildi.

EKONOMİ

Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV’nin, yüzde 20’ye çıkarılmasına ilişkin tebliğ Resmi Gazete’de...

EKONOMİ

Lokanta, kafe ve restoran gibi işletmelerde KDV oranlarına yüzde 2 artış yapıldığı açıklandı. İşte detaylar…